FATALNO IZDANJE

Iva Babić i Antonio Nuić: Ljubav jača od svih izazova

14.11.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Rijetki zajednički izlasci u javnost redatelja Antonija Nuića i glumice Ive Babić rezervirani su samo za filmske festivale i premijere. Ovaj put nisu odoljeli otvaranju Zagreb Film festivala na kojem se dosad uvijek modno suzdržana Iva odlučila za malo odvažniji stajling

Iako su zajedno već četiri godine, Antonija Nuića (39) i Ivu Babić (28) vrlo se rijetko zajedno može vidjeti u javnosti zbog čega je njihov zajednički dolazak i poziranje fotografima na Zagreb Film Festivalu bilo malo iznenađenje. O svojoj vezi koja je započela 2012. na Akademiji dramskih umjetnosti, na kojoj je Nuić bio profesor, a Iva studentica, dosad nisu rekli ni riječ za medije. No i bez toga jasno je kako je povučena plavuša zasad ukrotila nemiran Nuićev duh zbog kojeg su na turbulentan način bile okončane njegove prijašnje ljubavne veze.

Poznato je kako se s bivšom djevojkom glumicom Natašom Janjić nije rastao prijateljski. Vezu s Puljankom Adom Radošević, koja je potrajala tri godine, Nuić je prekinuo upravo zbog Ive Babić koja je prošle godine igrala jednu od glavnih uloga u njegovu posljednjem filmu 'Život je truba'. Iva je jednim dijelom bila njegova muza za zanimljivi ženski lik u filmu.

'Sve proizlazi iz jednostavne činjenice – onog s kime živiš vrlo dobro poznaješ. Tu sam malko koristoljubiv, pa kažem samom sebi, ovo mogu iskoristiti, ovo je interesantno. Znaš koje potencijale ta osoba nosi, s tim da se lik Jane koju glumi Iva Babić s vremenom smanjivao', objasnio je tada redatelj. U isto vrijeme tijekom promocije filma o ljubavi i suradnji na filmu Iva se oglasila samo jednom rečenicom:

'Družba je družba, a služba je služba!' rekla je za tportal.

Na otvaranju Zagreb Film Festivala proteklog vikenda dosad povučena glumica pojavila se u fatalnom crnom izdanju uz svog filmskog buntovnika kojeg je uspjela pripitomiti.