PJEVAČICA DESETLJEĆA

Jelena Rozga o navodnom prekidu veze i zasluženom predahu

14.11.2016 u 14:02

Bionic
Reading

U povodu obilježavanja 25 godina postojanja i uspješnog djelovanja, medijska grupacija Avaz proslavila je jubilej spektakularnim koncertom u sarajevskoj Zetri, a Jeleni Rozgi dodijelili su nagradu za pjevačicu desetljeća. Za tportal je ispričala sve o toj nagradi, navodnom prekidu sa Stjepanom Hauserom i putovanju na koje se sprema

Nakon što je zbog tragične smrti dvije djevojke otkazan koncert u povodu 25 godina grupacije Avaz i 800. broja magazina Express, spektakl pod nazivom Express i ja - Svi najbolji na jednom mjestu održao se u sarajevskoj Zetri gdje su dodijeljene i nagrade izvođačima iz cijele regije. Lijepoj splitskoj pjevačici pripala je nagrada za pjevačicu desetljeća.

Riječ je o nagradi koju je glasovima odlučila publika, što je za Jelenu imalo poseban značaj. Upravo svojoj publici često i najviše zahvaljuje u svojim intervjuima.

'Kada publika odlučuje o nagradama, onda je to za mene velika, mogu reći i najveća stvar. Takve stvari daju velik poticaj i vjetar u leđa', izjavila je Jelena za tportal. Za Sarajevo je, kaže, vežu najljepše uspomene. Ondje je među ostalim snimila i dva videospota za svoje pjesme 'Solo igračica' i 'Dobitna kombinacija' s prijateljem Murisom Beglerovićem.

U Sarajevu je i ovog puta plijenila pažnju u dugoj plišanoj haljini s prorezom do bokova iz HM-a. Upravo ondje često pronađe nešto za svoj ukus, a da je i dalje sretna i zaljubljena, govori velik osmijeh koji joj ne silazi s lica.

Na navodni prekid sa Stjepanom Hauserom odmahuje rukom.

'Sve je kako treba biti, uživamo kad smo skupa', kratko je rekla.

U siječnju se sprema na zasluženi odmor budući da ima desetak dana za predah od koncerata. Svake godine tradicionalno u to doba otputuje i isključi se iz svega.

'Za ovu godinu još nemam plan gdje ću i kako ću, ali kamo god da odem, znam da ću se odmoriti i zabaviti. Putovanja me opuštaju i s njih se uvijek vraćam odmorna i napunjenih baterija', ističe pjevačica.

Love ❤️ #photooftheday #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Last night.. #zagreb #biticelebritybydamirsehanovic #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

#photooftheday #happy #smile #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on