IVAN RAKITIĆ

Emotivnom objavom oduševio obožavatelje

03.11.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Da mu je obitelj oduvijek na prvom mjestu, nogometaš Ivan Rakitić dokazao je prije nekoliko mjeseci, kada je zbog bolesti mlađe kćeri Adare kasnio na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije. Današnjom objavom fotografije, na kojoj pozira sa šestomjesečnom mezimicom, u samo sat vremena prikupio je gotovo 50 tisuća lajkova

Ljubav koja se razvije između oca i kćeri nekada se ne može opisati riječima. Tatinim princezama uvijek je sve dopušteno, pa tako i u slučaju hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača Barcelone, Ivana Rakitića, koji je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s mlađom kćerkom Adarom.

Ispod fotografije Ivan je stavio hashtagove #princezaitata #volimte #6mjeseci #adara i njima objasnio u samo nekoliko riječi koliko mu znače njegove kćeri Adara i Althea, koje je dobio u braku s Raquel Mauri. Na malenu Adaru je posebno slab, jer osim što ima tek šest mjeseci, malena je nedavno boravila u bolnici, zbog čega je Rakitić kasnio na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Turske. 'Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i, ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme', poručio je tada Ivan Rakitić i svima jasno dao do znanja koji su mu prioriteti u životu.

Tatine princeze - Althea i Adara

✂️????❤️??‍??‍??‍??❤️ #LaFamiliaUnidaJamasSeraVencida #MisPrincesas #Althea #Adara @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Obitelj mu je uvijek na prvom mjestu

#princesadepapa #teamo #6meses #adara ??❤️️ @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Malena Adara ima šest mjeseci