STANKA ZBOG OZLJEDE

Hoće li sljedeći mjeseci biti posebni za Niku i Zrinku?

03.11.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Sudeći prema natpisima u britanskim medijima, Niko Kranjčar će zbog teže ozljede koljena morati šest mjeseci pauzirati od igre. Nogometaš je posljednjih dana bio na detaljnim pretragama koje su nažalost pokazale da će u cilju brzog oporavka morati mirovati. Njegova djevojka Zrinka Cvitešić trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a što je ovdje trenutno čini sretnom, pokazala je jednom fotografijom

Još prije nekoliko tjedana Škoti su Niku Kranjčara uzdizali u nebesa i slavili svaki njegov dobar potez na terenu, no uslijedilo je veliko razočaranje i za Kranjčara i za klub, a i za obožavatelje. Naime, na treningu prije dva tjedna Kranjčar je zaradio ozljedu križnog ligamenta koljena, a detaljne liječničke pretrage pokazale su da će oporavak trajati nekoliko mjeseci, pišu britanski mediji. Nije to prvi teški izazov u životu ovog nogometaša, a najveća podrška u tim trenucima uvijek mu je dolazila od obitelji, s kojom je Niko jako povezan.


Niko je ozlijedio križni ligament koljena i čeka ga oko šest
mjeseci stanke

'Niko je odličan igrač i siguran sam da će se vratiti još jači', izjavio je trener škotskih Rangersa Mark Warburton.

I Zrinka, koja se i sama suočila sa sličnim problemom prije tri godine, kad je zbog ozljede vratnog ligamenta morala pauzirati od posla u Londonu i otići na rehabilitaciju u jednu kliniku kako bi se potpuno oporavila, zasigurno će biti uz Niku. Trenutno je u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji, te je pomogla obitelji u berbi maslina. I to je, kako je sama napisala, bilo 'ponovno povezivanje sa životom i prirodom'.

Zasad nije poznato snima li Zrinka neke nove projekte u Hrvatskoj, no s obzirom na to da je članica zagrebačkog HNK, uloga u nekom novom komadu u novoj sezoni zasigurno nije izostala. Kako stvari stoje, Zrinka i Niko će sljedećih mjeseci imati više vremena za prijatelje i obitelj u Hrvatskoj.

Connected to nature and life again... #workinginafieldilove #makingoliveoil

A photo posted by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on