BRZO REAGIRAO

Evo kako je Kilmer demantirao Douglasove tvrdnje o bolesti

02.11.2016 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon što je Michael Douglas prošlog tjedna u Londonu izjavio kako je zabrinut zbog teške bolesti za svog prijatelja Vala Kilmera koji prolazi tešku kalvariju s rakom grla kao on nekad, ubrzo se oglasio i sam Kilmer na svom profilu na Facebooku demantirajući Douglasove tvrdnje. Ovo nije prvi put da slavni glumac tako postupa

'Volim Michaela Douglasa, no nažalost vrlo je dezinformiran', napisao je  56-godišnji Kilmer na Facebooku referirajući se na nedavne izjave kolege o tome da se bori sa zloćudnom bolešću. Ovo nije prvi put da Kilmer demantira napise u medijima o svom zdravstvenom stanju.

'Posljednji put razgovarali smo prije dvije godine kad sam ga zbog izrasline u grlu zamolio za savjet. Upravo taj problem onemogućio mi je da nastavim kazališnu turneju komadom 'Citizen Twain'. U to vrijeme počeo sam s liječničkim pretragama kod najboljih stručnjka u Los Angelesu koje su pokazale da nemam rak grla. Još imam manjih problema s oticanjem jezika i polako se oporavljam. U godinu dana snimio sam tri filma, radim na novim projektima. Ovim putem želim obavijestiti svoje obožavatelje da moje povlačenje nema nikakve veze s mojim zdravstvenim stanjem. Zdrav sam i s puno entuzijazma vraćam se poslu', poručio je Kilmer.

Douglas zasad nije komentirao Kilmerov demanti, no zasigurno njegova izjava o bolesnom kolegi nije bila tek ishitreni komentar.