GALA PREMIJERA

Poznati su odlučili saznati čemu će služiti Ministarstvo ljubavi

01.11.2016 u 10:48

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 31. listopada 2016, u Zagrebu je premijerno prikazana komedija 'Ministarstvo ljubavi', redatelja Pave Marinkovića. Premijeri su prisustvovale brojne poznate osobe

Baš kao što se i očekivalo, tijekom filma iz publike se čulo puno smijeha, ali i neočekivanih reakcija koje je radnja filma izazvala kod mnogih, a koji su u ovoj komediji pronašli puno nevjerojatnih ljudskih priča i obrata, koji su uvijek iznova gledanje filma dovodili do vrhunca.

Premijeru su pogledali Đurđa Tedeschi, Irena Škorić, Mani Gotovac, Sonja Kovač i brojni drugi koje možete pogledati u galeriji.

Uloge su povjerene Stjepanu Periću i Draženu Kühnu koji ne samo što su odlično odglumili svoje uloge, već se i u potpunosti stopili s cijelom pričom, koja samom filmu daje jednu posebnu težinu i kvalitetu više. Glavna uloga dodijeljena je Eciji Ojdanić koja je, prema riječima redatelja, ulogu dobila jer svojim stavom, temperamentom, pa i svojim nastupom neodoljivo podsjeća na žene iz Dalmatinske zagore, lokacije gdje je i snimljena većina Marinkovićeva filma. Uz spomenuti trojac, svoje uloge u filmu našlo je i niz vrhunskih glumaca, a između ostalih Olga Pakalović, Dijana Vidušin, Daria Lorenci Flatz, Nenad Srdelić, Janko Popović Volarić, Matija Prskalo, Ksenija Marinković, Snježana Sinovčić-Šiškov, Hristina Popović, Edita Karađole i mnogi drugi koji su jamstvo da 'Ministarstvo ljubavi' uz obilje smijeha, donosi i odličnu filmsku priču.

Kakav se humor krije iza priče 'Ministarstva ljubavi', što je dozvoljeno, a što nije udovicama hrvatskih branitelja, gledatelji će moći saznati od 3. studenoga 2016. u kinima, kada film kreće u distribuciju.