ZAVIDNA ELEGANCIJA

Luka i Vanja Modrić: Laskavo priznanje, sreća i ponos

28.10.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Kapetan Hrvatske reprezentacije Luka Modrić prije nekoliko dana je dobio još jedno veliko priznanje, proglašen je najboljim veznjakom španjolske lige u prošloj sezoni. U Madridu, u tom za njega važnom životnom trenutku, pratila ga je lijepa supruga Vanja

Luki i Vanji Modrić osmijeh nije silazio s lica. Poznati par zablistao je na crvenom tepihu u Madridu, gdje je hrvatski nogometni reprezentativac proglašem najboljim veznjakom španjolske lige u prošloj sezoni. Pljenili su pozornost i modnom usklađenošću, oboje u elegantnom izdanju, crnim odijelima.

Ne vole davati izjave za medije, ali zato Modrić preko Instagrama dijeli veći broj privatnih fotografija s obožavateljima pa se često može vidjeti kako voljenoj supruzi čestita rođendan, ili uživa u obiteljkoj idili.

Nogometni virtuoz i njegova izabranica od 2006. godine žive zajedno. Godinu dana ranije Luka je Vanju upoznao s majkom Radojkom, ocem Stipom i sa sestrama. Kod matičara su se vjenčali 2010., a godinu dana kasnije i u crkvi. Veliko slavlje 2011. bilo je u hotelu Westin.

Od priznanja u Madridu, još bolja je vijest da se Luka odlično oporavlja od operacije na kojoj je bio početkom mjeseca kada mu je zbog ozljede koljena uklonjen dio hrskavice. Naš bi se veznjak trebao vratiti na teren već 6. studenog u utakmici Primere protiv Leganesa. U međuvremenu je dobio novi ugovor od aktualnog europskog prvaka, čime je postao najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti.


Uz Luku je na, za njega toj važnoj dodjeli, bila i lijepa supruga Vanja