GILLIAN ANDERSON

Smrt bivše ljubavnice i tajna veza s britanskim piscem

28.10.2016 u 13:32

Bionic
Reading

Poznata glumica američkih korijena s londonskom adresom, 48-godišnja Gillian Anderson, prema pisanju britanskih medija u ljubavi je sa slavnim scenaristom Peterom Morganom s kojim je nedavno bila u New Yorku na promociji nove serije 'The Crown' za koju je pisao scenarij. No to nije jedina novost u njezinu životu. Naime, poznate su lezbijske sklonosti Andersonove, a sad je i sama priznala da je jedna žena, čija ju je smrt jako pogodila, odigrala veliku ulogu u njezinu ljubavnom životu

Nakon dva razvoda i brojnih tajnih ljubavnih veza za koje javnost nije doznala, 48-godišnja Gillian Anderson o novom muškarcu u svom životu zasad šuti, no nagađa se dao je glumica zaljubljena u poznatog britanskog dramaturga i scenarista, 53-godišnjeg Petera Morgana koji stoji iza scenarija mnogih britanskih filmskih uspješnica. Naime, zajedno su nedavno bili na njujorškoj promociji nove Netflixove serije 'The Crown' gdje se dalo naslutiti kako imeđu njih ima nešto više od prijateljstva.



Peter Morgan

Morgan se prije dvije godine rastao od supruge Austrijanke Lile Schwarzenberg s kojom ima petero djece. I dok se njegova bivša supruga raspisala o njihovu turbulentnom braku dugom 17 godina u svojoj kolumni u jednom austrijskom magazinu, njegova sadašnja odabranica Gillian Anderson otkrila je neke detalje svoje tajne veze sa ženom prije mnogo godina.

'Odnijela je našu tajnu u grob i na tome sam joj zahvalna. Nudili su joj veliki novac za naše zajedničke fotografije i priču, nikad nije pristala ispričati je. Umrla je od tumora na mozgu prošle godine, a ja danas želim da se zna koliko mi je značila. Imali smo jednu divnu vezu i ne želim to skrivati', rekla je nedavno glumica. Svoje prvo lezbijsko iskustvo zvijezda serije 'Dosjei X' imala je u srednjoj školi i to je nerijetko spominjala u mnogim svojim intervjuima.

Beauty! (Image Credit to the fan on the pic. Idk the name??) #gilliananderson

A photo posted by Gillian Anderson (@_gilliananderson) on