KRAJ LJUBAVI

Australski milijarder ostavio Mariah Carey, evo zašto

27.10.2016 u 22:20

Bionic
Reading

Prema pisanju australskog časopisa Woman's Day, tamošnji kralj kasina James Packer prekinuo je zaruke s pop zvijezdom Mariah Carey. Izvori bliski paru tvrde kako za to postoje dva razloga: Jedan je taj što je razmažena zvijezda bila previše rastrošna, a smetalo mu je i to što je pristala snimati reality show o njihovom životu. Bogati poduzetnik ostao je kavalir do kraja te je bivšoj zaručnici ostavio 10 milijuna dolara vrijedan zaručnički prsten

Ako je vjerovati australskom časopisu Woman's Day, milijarder James Packer ostavio je svoju zaručnicu, pop zvijezdu Mariah Carey i to ni manje ni više nego zbog njezine rastrošnosti, kao i zbog novog reality showa'Mariah's World', koji bi pjevačica trebala snimati. 'Gotovo je', izjavio je obiteljski prijatelj za tamošnje novine. 48-godišnjem kralju kasina nikako se nije sviđala činjenica da će Mariah njihov život samo tako 'prodati' i dopustiti kamerama da ih snimaju 24 sata dnevno. Prema pisanju magazina, Packer joj je dopustio da zadrži dijamantni zaručnički prsten vrijedan 10 milijuna dolara.


Posljednje zajedničke fotografije donedavnih zaručnika snimljene su na grčkom otoku Mikonosu krajem rujna

46-godišnja pjevačica i bilijunaš zaručili su se u siječnju ove godine, nakon godinu dana veze, a o detaljima planirane svadbe nisu željeli govoriti. Mariah je tek rekla da će njihovo vjenčanje biti intimna ceremonija. 'Nikada nisam izjavila da ćemo imati veliko vjenčanje', rekla je magazinu People početkom godine.


Nakon prekinutih zaruka bilijunaš je ostavio Mariah 10 milijuna dolara vrijedan dijamantni zaručnički prsten

Prve fotografije ovog para snimljene su na romantičnom talijanskom otoku Capriju. Oboje su u vezu ušli nakon propalih brakova, stoga su bili dosta oprezni. Mariah Carey iza sebe ima brak s reperom Nickom Cannonom, s kojim ima četverogodišnje blizance Monroe i Moroccana. Razveli su se 2014. godine jer ljubavi između njih dvoje više nije bilo. Ipak, unatoč svemu ostali su u odličnim odnosima, osobito zbog djece, te sve praznike i blagdane provode zajedno.

Holiday times ??

Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey)

Mariah Carey s bivšim suprugom Nickom Cannonom i četverogodišnjim blizancima Monroe i Moroccanom

Posljednje zajedničke paparazzo fotografije donedavnih zaručnika snimljene su na grčkom otoku Mikonosu, na kojem su uživali s četverogodišnjim blizancima.