DRAMA NA KRSTARENJU

Supruga ruskog milijardera s jahte prevezena u bolnicu

26.10.2016 u 19:15

Bionic
Reading

Sandra Melničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Melničenka, trenutačno je na oporavku nakon što je s luksuzne jahte hitno prevezena na operaciju

Sandra Melničenko, koju strani mediji često zovu i srpskom Angelinom Jolie, proživjela je dramu i na kraju završila na operaciji slijepog crijeva.

Par je uživao na luksuznoj jahti od oko 260 milijuna eura kada je Sandri pozlilo te je prevezena u španjolsku bolnicu u gradu La Coruña blizu kojeg su tada krstarili.

Kako prenose srpski mediji, nakon operacije proširile su se i glasine da je manekenka trudna drugi put. Već imaju kćer Taru, a vjenčali su 2005. nakon dvije godine veze.


Zbog oporavka su odustali od godišnjeg odmora i za sada završili krstarenje na super jahti imena 'A'. Blic pak piše da se nakon zahvata Sandra oporavljala u jednoj privatnoj klinici, a zatim je po njih u Španjolsku došao privatni avion i pretpostavlja se da su otišli kući. Uz slavne prijatelje poput Victorije Beckham ili Eve Cavalli, Sandra se često druži i s našom pop divom Ninom Badrić.