U SHOWU KOD KOMIČARKE

Kolinda Grabar Kitarović o usporedbama sa starletom Coco T.

27.10.2016 u 07:57

Bionic
Reading

Iako su fotografije američke starlete, za koju su svjetski mediji pisali kako je riječ o hrvatskoj predsjednici, objavljivane prije godinu dana, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović tek je sada progovorila u svemu. Kao gošća emisije 'Full Frontal' kanadsko-američke komičarke Samanthe Bee predsjednica je priznala kako je guglala svoje ime te su je zaprepastile fotografije starlete na plaži uz koje je pisalo njezino ime. Komičarki je otkrila kako se osjećala kao objekt, a usporedbe se nisu svidjele ni samoj Coco T. koja je također imala komentar na situaciju

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je gošća emisije 'Full Frontal' poznate komičarke Samanthe Bee, u temi 'Žene u politici'. Osim hrvatske predsjednice, u ovoj su emisiji gostovale i Madeline Albright, premijerka Norveške Erna Solberg te predsjednica Čilea Michelle Bachelet


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je kod komičarke Samanthe Bee


Strani mediji bili su uvjereni da je u pitanju hrvatska predsjednica

Budući da je voditeljica komičarka, ne čudi da je izvukla brojne podatke i o našoj predsjednici, a koji nemaju veze s politikom i državnim odlukama. Iako je većina objava bila iz hrvatskih medija, Samantha Bee se potrudila i prevela na engleski kako bi doznala o čemu se pisalo pa je primijetila da su se novinari pitali gdje joj je suprug te da je česta tema u modnim komentarima zbog svog načina odijevanja.


Coco T. o Kolindi Grabar Kitarović

No najzanimljiviji detalj bio je kada je predsjednica prepričala kako je znala u Google ukucati svoje ime i prezime kako bi vidjela što se o njoj piše, a najviše ju je zaprepastilo kada je vidjela da se uz njezino ime pojavljuju fotografije poznate starlete i supruge repera i glumca IceT-jaCoco T. Bujnu plavušu, koja se ne srami svog predimenzioniranog tijela, snimio je paparazzo na plaži u Panami, a strani su mediji prije godinu dana naveliko objavljivali te fotografije i pisali da je riječ o hrvatskoj predsjednici.

'Kada guglam svoje ime, iskače mnogo fotografija na kojima nisam ja, osobito onih u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao predmet. To su fotografije snimljene u Panami, a na njima je američka starleta', rekla je Kolinda Grabar Kitarović Samanthi Bee, a potom je pušten i video plavokose starlete koja također nije zadovoljna zbog usporedba s našom predsjednicom. 'Ja nisam predsjednica Hrvatske. Iskreno, ne da mi se više braniti njezinu politiku smanjenja deficita, nemam mišljenje o tome', rekla je Coco T.