NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Nakon 12 godina braka razvodi se i Kate Beckinsale

27.10.2016 u 14:58

Bionic
Reading

Upoznali su se 2003. na snimanju filma 'Underworld'. Kate Beckinsale odabrana je za glavnu glumicu filma koji je režirao Len Wiseman. Njihova ljubavna priča bila je prava holivudska koja je na kraju i ozakonjena, no čini se kako su sada dio statistike holivudskih razvoda. Nakon 12 godina braka, od čega godinu dana razdvojena života, Len Wiseman odlučio je zbog nepomirljivih razlika podnijeti zahtjev za razvodom

Prošle godine u studenom odlučili su se malo razdvojiti i živjeti odvojeno, no ovih je dana 43-godišnji redatelj Len Wiseman podnio zahtjev za rastavom od glumice Kate Beckinsale nakon 12 godina braka, navodeći nepomirljive razlike kao glavni razlog. Prema pisanjima američkih medija, nijedno ne traži podjelu bračne imovine, čime se da zaključiti kako su pri sklapanju braka potpisali predbračne ugovore.

Wiseman se navodno počeo viđati s 25-godišnjom glumicom C. J.Franco

Whistling or blowing even I don't know . Either way , happy Tuesday xx

Fotografiju objavljuje Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Kate Beckinsale i Len Wiseman upoznali su se 2003. na filmskom setu 'Underworlda', u kojem je ona glumila, a on ga režirao. Wiseman je tada bio u braku s odgajateljicom u vrtiću Danom, a Kate je bila u vezi s Michaelom Sheenom, s kojim ima 17-godišnju kćer Lily. Prošle godine otkrilo se u medijima kako su se razišli zbog prenatrpana rasporeda te kako im se ljubav razvodnila.

Iz veze s kolegom Michaelom Sheenom Kate ima 17-godišnju kćer Lily

Kate Beckinsale je iznimno ponosna na svoju kćer Lily

'Očito sam imala odlična iskustva s ljudima s kojima sam radila na filmu - pa udala sam se za pola njih! Uz mene bi trebao ići znak upozorenja: 'Ne brinite, neću se vjenčati s vama! Dosta mi je!'' rekla je svojedobno Kate Beckinsale zbijajući šale na svoj račun.

Nakon godinu dana razdvojenog života, Len Wiseman podnio je zahtjev za razvod braka

Što je točno presudilo njihovu braku, ne zna se. Nepomirljive razlike postale su glavni adut u brakorazvodnim parnicama, a što one točno znače, znaju samo glavni akteri priče.