JENNIFER ANISTON

Zbog ove neukusne provokacije izgubila titulu miljenice

25.10.2016 u 17:17

Bionic
Reading

Miljenica Amerike, kako su mediji tepali Jennifer Aniston, danas je napravila velik gaf. Naime, 47-glumica objavila je fotografiju na kojoj u privatnom zrakoplovu pozira sa snopom novčanica, što se nije nimalo svidjelo njezinim obožavateljima

'Ono kad u novčaniku pronađeš novac za koji nisi ni znao da je tamo', napisala je glumica pored fotografije na Instagramu, na kojoj pozira s tri snopa novčanica. Zvijezda serije 'Prijatelji' mislila je da je ova fotografija simpatična i smiješna te se sigurno nadala pozitivnim reakcijama, no to se nije dogodilo.

'Patetična fotografija', 'Ovo je malo degutantno', 'Voziš se u privatnom avionu i sad si to kao slučajno našla, baš jadno', 'Znaš li koliko je gladne djece u svijetu, to nije malo para', 'Mora da je riječ o velikom novčaniku', 'Ovo je vrlo nisko i egoistično od tebe. Srami se', samo su neki od brojnih negativnih komentara koje su joj ostavili očito razočarani obožavatelji.

Većina ju je prozvala bahatom te su joj počeli nabrajati kako bi samo dio dolara koje drži u ruci riješilo neke njihove probleme i poručili su joj da se više ne hvali takvim fotkama.

Mnogi su je sažalijevali nakon rastave od Brada Pitta koji ju je ostavio zbog Angeline Jolie te su uglavnom bili na njezinoj strani. No sva ljubav prema ljubimici Amerike mogla bi nestati nakon ove fotografije.

When you find extra money in your wallet, you didn't know you had... ??

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

Turn on my post notifications for a follow back. Comment when done ??

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

We get fooled everyday. Let's be wise today ?? #1stApril #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

Be confident ?? #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on