JESEN U NEW YORKU

Anne Hathaway: Zlatna kolica za sina jedinca

26.10.2016 u 09:05

Bionic
Reading

Kada se rodi sin Oscarom nagrađene glumice, on zaslužuje samo najbolje. Stoga ni ne čudi da su Anne Hathaway i Adam Shulman odlučili svog šestomjesečnog sina Jonathana voziti u posebno dizajniranim dječjim kolicima sa zlatnim detaljima. Nakon što su viđeni s tim kolicima, potražnja za njima je porasla te ih se više ne može nabaviti

Njegovo ime je Jonathan Shulman, prvo je dijete svojih roditelja i zaslužuje samo najbolje. Riječ je o sinu oskarovke AnneHathaway i njezina supruga, također glumca Adama Shulmana, a sretna je tročlana obitelj ovih dana snimljena u šetnji ulicama New Yorka. Šestomjesečnog Jonathana smjestili su u kolica Cybex, kakvih ima malo. Naime, riječ je posebnoj kolekciji kolica koja je dizajnirao Jeremy Scott, a koja imaju zlatne kotače i okvir i rasprodana su čim su se pojavila u dućanima.

Stoga ne čudi što ih je Anne Hathaway poželjela za svog sina jedinca. Maleni je isprva sjedio u Cybexovoj autosjedalici pričvršćenoj na okvir kolica, no kada su primijetili paparazze, Anne i Adam odmah su stavili zaslon na nju i pokušali malenog sakriti od fotoaparata. Paparazzi su bili uporniji i na kraju su uspjeli usnimiti djelić lica šestomjesečnog dječaka.


Neobična odjevna kombinacija bračnog para za šetnju ulicama New Yorka


Šestomjesečni Jonathan provirivao je iz kolica sa zlatnim detaljima

Tridesettrogodišnja glumica za šetnju je odjenula crne tajice te je nosila veći kaput u tamnoplavoj boji s bijelim crtama. Za razliku od nje 35-godišnji Adam Shulman očito se nije mogao odlučiti je li mu hladno ili vruće, ili je pak bio na džogingu, jer je nosio kratke hlače te jaknu od brušene kože s krznenim detaljima. Za potpuni dojam kakav vole holivudski glumci bračni je par poglede sakrio sunčanim naočalama.