NE ZNA ZA STARENJE

Vanna izgleda bolje nego ikada, evo u čemu je tajna

27.10.2016 u 07:48

Bionic
Reading

Ako na sceni postoji pjevačica koja odolijeva starenju i svake godine izgleda sve bolje, onda je to sigurno Vanna. U 46. godini još uvijek je nevjerojatno mladolika i svježa. Za tportal je ispričala sve o novoj frizuri, praćenju modnih trendova i što je najbolje u godinama u kojima je sada

'Tajna je u novoj frizuri, novom trendu na kosi, takozvanom wet look. Moda je reciklažni proces, tako da sve što se nosi danas se u već nekom obliku nosilo prije, a tako je i s frizurama. Mogu se sjetiti sebe iz devedesetih s takvom sličnom, zalizanom kosom', kaže Vanna. Fotografiju s novim izgledom kose podijelila je na službenom profilu na Facebooku, a obožavatelji su je zasuli komplimentima - da izgleda predivno te da im sliči na kakvu Dankinju i glumicu Reese Witherspoon.

Pjevačica danas ne izgleda ništa manje atraktivno nego na početku pjevačke karijere. Nije nostalgična i ne žali ni za čim pa ni godinama.

'Sad je najbolje to što su djeca već poodrasla pa više nemam stalno osjećaj da nešto propuštam ili ih zakidam kad nisam s njima. Ne mogu reći da su godine u kojima sam sada bolje nego kad sam imala dvadeset manje, ali nije mi loše. Još uvijek se mogu osjećati relativno zadovoljna što osobe koji se bave modom i estetikom smatraju da nisam loše lice i tijelo za promovirati nešto moderno tako da mi to svakako daje komplimente. Trudim se ne izgledati zapušteno i deplasirano. Svi smo svjesni da to ne može trajati vječno, ali za sada je sve okej', ispričala je pjevačica.


Vanna je i već davno prije znala nositi zalizanu frizuru

Pjevačica osebujna glasa i interpretacijenikad nije slijepo pratila trendove.'Čovjek uvijek nosi ono što mu pristaje, ali ja sam neprijatelj ideje da se moraš posve promijeniti kako bi se priklonio trendovima. To mi je strana koncepcija i nikad je nisam koristila, ali prilagoditi stvari koje su sad in, to mi je fora', ističe Vanna.