ANA STRIZIĆ

Godišnjica ljubavi s Milanovićem u Portugalu

25.10.2016 u 15:47

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica sportskih vijesti Ana Strizić i njezin partner Krešimir Milanović svoju ljubav više ne kriju. Budući da ovih dana slave godišnjicu veze, otišli su na romantično putovanje Portugalom i Španjolskom, čime se voditeljica pohvalila na Instagramu

Nakon što se nedavno podvrgnula estetskoj operaciji nosa, RTL-ova voditeljica sportskih vijesti Ana Strizić sa svojim je partnerom Krešimirom Milanovićem, bratom bivšeg premijera Zorana Milanovića, otputovala u Portugal i Španjolsku na kratak odmor. No čini se da nije slučajno da su upravo sada otputovali tamo budući da su upravo negdje u ovo vrijeme prije godinu dana započeli svoju ljubavnu vezu. Stoga je putovanje u taj dio Europe zapravo proslava godišnjice njihove ljubavi.


Ana Strizić i Krešimir Milanović u vezi su godinu dana

I dok se Ana odlučila samo za šetnje po pješčanim portugalskim plažama, Krešimir Milanović odlučio se okupati u oceanu. Njegov ulazak u hladni i valoviti ocean zabilježila je mobitelom i njegova djevojka objavivši je na svom Instagramu uz prigodan potpis: 'Borba s oceanom.' Nakon razgledavanja Lisabona i bajkovitog rta Cabo da Roca, Ana i Krešimir otputovali su i do Španjolske, točnije Seville gdje nastavljaju romantični odmor.

I dok se Ana odlučila za šetnje pješčanim plažama...

Borba sa oceanom:)

Fotografiju objavljuje Ana Strizić (@anastrizic)

...Krešimir Milanović je odlučio zaplivati valovitim oceanom

Romantični Cabo da Roca u blizini Lisabona

Video snimljen u Sevilli