EMILY RATAJKOWSKI

Njezin je belfie postao hit na Instagramu

24.10.2016 u 15:34

Bionic
Reading

Svjetski poznate manekenke i glumice znaju kojim trikovima povećati popularnost. Objavama atraktivnih fotografija na društvenim mrežama znaju da ne mogu pogriješiti, a toga se drži i glumica i manekenka Emily Ratajkowski. Nakon što se zbog nedavne pljačke u Parizu s društvenih mreža povukla kraljica selfieja i belfieja Kim Kardashian, njezinu su ulogu preuzele Irina Shayk i Emily. Fotografije koje su njih dvije stavile na Instagram ovog vikenda, a na kojima su u prvom planu njihove savršeno oblikovane stražnjice, nisu ostavile nikoga ravnodušnim

Otkako je Kim Kardashian privremeno utihnula na društvenim mrežama, došlo je pet minuta i za neke druge poznate ljepotice. Popularni belfie, fotografiju na kojoj je u prvom planu stražnjica, ovog vikenda objavila je manekenka i djevojka Bradleyja Coopera Irina Shayk, a nakon nje na to se odlučila i glumica i manekenka Emily Ratajkowski. Iako je nju netko drugi fotografirao te nije sama napravila belfie, to ne umanjuje zanimanje javnosti.

Ponosna na svoju savršeno oblikovanu stražnjicu, Emily je u subotu navečer objavila svoje fotografije s leđa - jednu krupniju i jednu cijele linije - u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu s tangama. Oko struka je stavila  tanki zlatni lančić za ukras, no on nije došao do izražaja. Pretpostavlja se kako je fotografije snimio njezin dečko Jeff Magid. Lijepa 24-godišnjakinja i glazbenik u vezi su oko dvije godine.

Emily Ratajkowski itekako je svjesna svoje ljepote, a neki idu čak toliko daleko da je proglašavaju jednom od najljepših žena svijeta. Na svom profilu na Instagramu rado objavljuje provokativne fotografije. Ovoga ljeta pozirala je i potpuno gola u malom kućnom bazenu, na jednom događanju pojavila se bez gaćica u haljini s visokim prorezima na bedrima, a za njujorški Tjedan mode odjenula je dugu haljinu s izrazito dubokim dekolteom.

#angles

Fotografiju objavljuje irinashayk (@irinashayk)

Manekenka Irina Shayk

Ladies night ??

Fotografiju objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)

Atraktivna manekenka i glumica Emily Ratajkowski

Fotografiju objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)

In the 'bu with my boo

Fotografiju objavljuje Emily Ratajkowski (@emrata)