BEBA STIŽE U PROSINCU

Zgodna Jaggerova balerina pokazala trudnički trbuh

24.10.2016 u 14:49

Bionic
Reading

Iako je u poodmaklom stadiju trudnoće, balerina Melanie Hamrick, partnerica Micka Jaggera koja će u prosincu roditi dijete, nije propustila otvaranje baletne sezone Američkog baletnog teatra u kojem je donedavno plesala u njujorškom centru Lincoln. Bilo je to prvo njezino pojavljivanje na nekom javnom događaju otkad je otkriveno da je trudna

Njujorška balerina Melanie Hamrick zahvaljujući romansi s Mickom Jaggerom s kojim čeka dijete postala je zvijezda, a njezino pojavljivanje u visokom stadiju trudnoće u uskoj crnoj haljini na baletnoj gala večeri u centru Lincoln proteklog tjedna bilo je iznenađenje. Naime, bio je to prvi nastup u javnosti na crvenom tepihu 30-godišnje Njujorčanke otkad se doznalo da čeka dijete s frontmenom Rolling Stonesa kojeg je upoznala u Tokiju prošle godine dok su oboje bili na turneji.


Melanie Hamrick na crvenom tepihu u njujorškom centru Lincoln
prošlog tjedna

Ako je vjerovati napisima u američkim  medijima, Jagger Hamrick galantno obasipa skupim poklonima, a nedavno joj je kupio i kuću u New Yorku od sedam milijuna dolara. Mnogi su bili iznenađeni njezinom odlukom da se odrekne plesne karijere zbog djeteta, no Hamrick je očito, nakon što je cijeli život posvetila baletu, odlučila okrenuti novu životnu stranicu. I to uz pomoć vremešnog i imućnog Jaggera koji je s njom započeo aferu dok je bio u vezi s pokojnom L'Wrenn Scott.