KAKVO TIJELO

Irina Shayk fotografijom zapalila Instagram

22.10.2016 u 23:54

Bionic
Reading

'Kada znam da dobro izgledam, zašto to ne bih podijelila sa svijetom?' kao da se pita poznata svjetska manekenka Irina Shayk. Bivša djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, danas je u vezi s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom, na svom profilu na Instagramu ima više od 6 milijuna pratitelja, koje svako toliko 'nagradi' fotografijom koja ih ostavi bez teksta

Bila bi to sasvim obična fotografija u spavaćoj sobi da na njoj nije svjetski poznati model i djevojka glumca BradleyjaCoopera IrinaShayk, odjevena u jednodijelni crni bodi s tangama. Ova ruska manekenka pobrinula se i za dozu mističnosti, stoga je mobitel namjestila tako da joj se, kada upali kameru i blic, uopće ne vidi lice. Mnogi se pitaju je li fotografija bila namijenjena samo za oči njezina dečka Coopera ili nije, no to je postalo sasvim nevažno, jer čim ju je prije nekoliko sati objavila na Instagramu, zagolicala je maštu muškaraca diljem svijeta i dobila 200 tisuća lajkova.

Prelijepa Irina Shayk zaštitno je lice mnogih brandova
Tridesetogodišnja manekenka i njezin jedanaest godina stariji partner Bradley Cooper, nedavno su s prijateljima, među kojima su bili i Woody Harrelson i Emma Stone, bili na DessertTripu u Kaliforniji, gdje je u nekoliko dana održano niz koncerata najtraženijih izvođača današnjice, među ostalima i Rolling Stones koji je ja opisan kao događaj koji se može doživjeti samo jednom u životu.


Irina Shayk u vezi je s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom

#angles

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on