NASTAVLJA SE

Jolie-Pitt: u prodaju ide i dvorac u Francuskoj

22.10.2016 u 20:12

Bionic
Reading

Čini se da su slavni holivudski glumci odlučili ukloniti sve što bi ih ikada moglo podsjećati na dane zajedničke sreće i divnog obiteljskog života. Nakon što je FBI ispitao Angelinu Jolie i djecu oko svih detalja koji su dospjeli u javnost, pojavila se nova informacija iz brakorazvodne parnice Jolie-Pitt. Ako je suditi pisanju američkih medija, Angelina i Brad u prodaju su odlučili staviti dvorac u Francuskoj, u kojem su se vjenčali, ali i odgajali svoju djecu

U vrijeme njihove najveće sreće, supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt kupili su u Francuskoj dvorac s pripadajućim vinogradima, gdje su se vjenčali, a potom i živjeli većinu vremena, u želji da njihova djeca odrastaju daleko od holivudskog lažnog sjaja i mnogobrojnih paparazza. Ovih dana, ako je suditi pisanju UsWeekly, dvorac bi mogao krenuti u prodaju, jer u ružnoj brakorazvodnoj parnici donedavni supružnici pokušavaju se riješiti svega što bi ih podsjećalo na neke sretne dane.


Château Miraval okružen je šumom, stablima maslina, jezerom i ima veliki vinograd

Imanje koje se prostire na 1200 hektara okruženo je šumom, stablima maslina i jezerom, a ima i vinograd, čiji su proizvodi bili vrlo cijenjeni i nagrađivani. Angelina i Brad čak su imali i zajedničko vino Château Miraval, koje će se ove godine na tržištu pojaviti bez oznake Jolie-Pitt, a koja se nalazila na poleđini. 


Petnaestogodišnji Maddox izuzetno je vezan uz majku Angelinu Jolie

Razvod tog slavnog holivudskog para svakodnevno puni novinske stupce zbog detalja koji izlaze na vidjelo. Posljednje što se pisalo bilo je da je Angelini Jolie i djeci bio u posjetu i FBI kako bi raščistili neke detalje, osobito one koje se tiču sukoba Brada Pitta i petnaestogodišnjeg Maddoxa u avionu. Navodno jedino Maddox nije bio u posjetu svome ocu, koji je nakon nekoliko tjedana neviđanja napokon dobio priliku susresti se sa svojom djecom. Njihovi odvjetnici još uvijek nisu uspjeli s dogovorom oko toga kome će pripasti skrbništvo. Problem je u tome što Pitt želi da oboje imaju skrbništvo nad djecom, dok Angelina inzistira da im jedino ona bude skrbnik. Upravo zbog toga glumca je strah kako će se sve to u konačnici se reflektirati na djecu, koja su se, ni kriva ni dužna, našla u osobnim obračunima svojih roditelja.

pouring one out for each member of the Jolie-Pitt family (myself included)

A photo posted by alisacks (@alisacks) on

Vino Château Miraval ove će se godine na tržištu pojaviti bez oznake Jolie-Pitt

Prerada grožđa u vinogradu Jolie-Pitt