DORA FIŠTER TOŠ

Lijepa glumica na kćeri je prenijela ljubav prema kazalištu

22.10.2016 u 16:45

  • +6

Mnoge poznate osobe prisustvovale su premijeri predstave Eko Eko

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Bionic
Reading

Novu adaptaciju poznate priče Hrvoja Hitreca 'Eko Eko', sinoć nisu propustila ni brojna poznata lica koja su uz tu predstavu odrasla. Ovoga puta s njima u društvu su bili i njihovi mali nasljednici, koji su uživali u priči koja usađuje ljubav prema ekologiji, a najviše je zanimanja izazvao dolazak glumice Dore Fišter Toš s kćerima, koja nije čest gost na društvenim događanjima

Za zagrebačko kazalište Trešnja sinoć se tražila karta više. Premijerom predstave 'Eko Eko', nove adaptacije poznate priče HrvojaHitreca u režiji RadovanaRuždjaka, u kojoj glume Tena Jeić Gajski,Sanja Hrenar, Marijane Mikulić i mnogih drugih, započela je nova sezona u ovom kazalištu.

U predstavi uz koju su odrasle generacije i generacije djece, a kojom se usađuje ljubav prema ekologiji, uživale su kako stare, tako i neke nove generacije. Priču o simpatičnom svemircu Eku, koji uz pomoć hrabre zemaljske djece uspije spasiti svoju sestru Eku i jedan planet od zaraze i smrada, u jednom su dahu pogledale i djevojčice Julija i Eva, kćeri glumice Dore Fišter Toš, koja se nakon dugo izbivanja ponovno pojavila na nekom društvenom događanju. S njima nije bio dvoipolgodišnji sin Andrej, koji je još premalen za ovakve predstave.

Iiiiiii krećemo!!! #EkoEko #Zmazi #GuštiSuGušti #Trešnjica #MarijankaZamazanka ????????

A photo posted by Marijana Mikulic (@maremikulic) on

Na svom Instagram profilu, Marijana Mikulić je najavila predstavu na kojoj radi

Svoje sinove u kazalište su poveli i glumica Ecija Ojdanić, kao i televizijski voditelj Davor Meštrović, dok su neke poznate dame, poput Sanje Pilić, Anđe Marić i Mile Elegović, odlučile pogledati novu adaptaciju kako bi je mogle usporediti sa starim izvedbama. Među glumcima u predstavi je i Marijana Mikulić, koja uz pripreme za istu odlično balansira između snimanja serije 'Prava žena' i obiteljskog života.


Glumica Dora Fišter Toš sa svojim djevojčicama Julijom i Evom


Anđa Marić u društvu glumice Višnje Babić

Tomislav Kristo / CROPIX

Novu adaptaciju nije propustila ni glumica Mila Elegović

Cijela je predstava rađena kao svojevrsni hommage osamdesetima, kada je prvi put igrana na sceni Gradskog kazališta Trešnja i doživjela oko 400 izvedbi.