MOGLE BI IM BITI KĆERI

Epidemija zahvatila slavne glumce: ljube 30 godina mlađe

20.10.2016 u 23:30

Bionic
Reading

Nakon što su javnosti predstavili svoje mlađahne atraktivne djevojke Mick Jagger, Mel Gibson i Sean Penn, njihovim stopama krenuo je i holivudski glumac Dennis Quaid. Nakon što se u srpnju razveo od supruge Kimberley s kojom je bio u braku dvanaest godina i skojom ima osmogodišnje blizance, 62-godišnji Quaid crvenim tepihom prošetao se držeći za ruku 30-godišnju manekenku Santu Auzinu

Nakon što je prije tri mjeseca objavio kako je njegovu dvanaestogodišnjem braku s Kimberley Quaid kraj, holivudski glumac Dennis Quaid ne krije kako je opet sretan i zaljubljen. Crvenim tepihom 62-godišnji Quaid prošetao se u društvu svoje nove djevojke, tridesetogodišnje manekenke Sante Auzine, a osmijeh mu nije silazio s lica dok ju je držao za ruku.


Dennis Quaid i Santa Auzina s pjevačem Marcom Anthonyjem

Glasine da ponovno ljubi krenule su još u srpnju, a nije prošlo dugo da se novopečeni ljubavni prošeta ruku pod ruku crvenim tepihom u Francuskoj. Dennis Quaid iza sebe ima tri braka, s P. J. Soles, Meg Ryan i Kimberley Quaid, s kojom ima osmogodišnje blizance Thomasa i Zoe. Zanimljivo je kako su on i njegova treća supruga već dva puta predavali papire za razvod, no treći je bio i konačan.


Santa Auzina bavi se manekenstvom

Čini se kako je u svijetu slavnih postao trend imati partnerice koje su mlađe i 30-ak godina. Tome su se priklonili i vitalni 72-godišnji pjevač Rolling StonesaMick Jagger, koji sa svojom 29-godišnjom djevojkom, balerinom Melanie Hamrick čeka osmo dijete. Mick i Melanie upoznali su se u ožujku 2014. u backstageu poslije koncerta Rolling Stonesa u Tokijui to dva tjedna prije tragične smrti Jaggerove partnerice. Melanie je zbog vremešnog Jaggera napustila zaručnika Joséa Manuela Carreña s kojim je planirala vjenčanje, ostavivši svojim činom bez riječi sve prijatelje i obitelj.


Mick Jagger i Melanie Hamrick u vezi su od ožujka 2014.

Deveto dijete čeka i 60-godišnji Mel Gibson, koji se na australskoj premijeri filma 'Hacksaw Ridge' pojavio s Rosalind Ross s kojom čeka deveto dijete, koja je mlađa od njega 34 godine. Upoznali su se prije dvije godine kada je ta bivša jahačica, a danas scenaristica početnica aplicirala za posao u produkcijskoj firmi Icon. Počeli su vezu ubrzo i prvo javno pojavljivanje imali na dodjeli nagrada Golden Globes ove godine.


Mel Gibson i Rosalind Ross

Novu djevojku ima i 56-godišnji Sean Penn koji je na Havajima snimljen s 24-godišnjom glumicomLeilom George, koja je mlađa čak i od njegove kćeri Dylan Frances Penn iz braka s Robin Wright. 

Sean Penn snimljen je s Leilom George na pješčanoj plaži na Havajima