ZANOSNA IZABELA

Seksi zaručnica Matea Kovačića užarila Instagram

20.10.2016 u 13:10

Bionic
Reading

Malo tko je u tako malo vremena zaintrigirao svojom ljepotom španjolske medije i navijače Real Madrida kao 23-godišnja zaručnica nogometaša Matea Kovačića, lijepa Izabela Andrijanić. Na društvenim mrežama je zvijezda, a njezin stil života, u kojem ne nedostaje raskoši, posebna je priča. Posljednjih tjedana ona i Mateo imaju puno razloga za zadovoljstvo

Brigitte Bardot davno je zaludila Rogera Vadima te je davnih pedesetih s njom u glavnoj ulozi snimio film 'I Bog stvori ženu' i učinio je zvijezdom. Svojom ljepotom, koja podsjeća upravo na onu francuske glumice, ali i gardom zgodna zaručnica Matea Kovačića odavno je zaludila Španjolce. Izabela Andrijanić zaintrigirala je javnost isti dan kad je Mateo potpisao ugovor s Real Madridom, točnije prije godinu dana, i predstavio se navijačima na Santiago Bernabeuu. Zgodna Kovačićeva cura, koja je uz obitelj svog dečka pozirala na stadionu, brzo je postala tema u španjolskim medijima.

Tako je i danas, kad se 22-godišnji Kovačić dokazao igrajući za svoj klub te posljednjih tjedana dobiva sve više minuta na terenu. Izabela je njegova podrška već sedam godina, otkad su zajedno. Upoznali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Mateo ministrirao, a Izabela pjevala u crkvenom zboru. Ove godine pale su i zaruke, no mladi par o svojoj vezi uporno šuti, pa tako i o mogućoj svadbi.

Za razliku od Vanje Modrić, koja više voli povučeni obiteljski život i nenametljiva je u svom modnom odabiru, 23-godišnja Kovačićeva zaručnica njezina je čista suprotnost. Svoj hedonizam ne skriva, posebno kad su slavlja u pitanju, te njezine rođendanske proslave po raskoši podsjećaju na holivudski glamur. Atraktivna gospođica Andrijanić zna uživati u životu, a njezin polet i energija šarmirali su mnoge, pa i Matea Kovačića.

in the beginning it was all black and white

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

...

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

#bdaygirl ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

#thankyouall ❤️

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on