KSENIJA ERKER

Dobar provod u Firenzi i pravi razlog za sreću

18.10.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Za jedinstvenu Kseniju Erker ova jesen bit će ona koju se pamti. Prvenstveno zbog kćeri Hane Hegedušić koja briljira u mjuziklu 'Pacijenti' i televizijskom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', ali i zbog putovanja u Italiju u dobrom društvu koje ju je itekako usrećilo

Uvijek s osmijehom na licu i lijepom riječi za sugovornika, 62-godišnja Ksenija Erker zrači pozitivom i ne da se bremenu vremena. Posljednjih tjedana, kaže, previše je obaveza u njezinom životu i lijepih događaja, a prošlog tjedna se s prijateljicom počastila i putovanjem u Toskanu i njoj omiljenu Firenzu.

'U Firenzi sam pak hodala putevima Michelangela i toliko uživala da sam sad sretna i zadovoljna. Ne volim se fotografirati pa tako nisam ni tamo previše. Znam da ću jednog dana zbog toga zažaliti, ali ja sve svoje najljepše uspomene čuvam u glavi', veselo će Ksenija. Veseli je, osim druženja i putovanja, i uspjeh kćeri Hane Hegedušić kojoj svakog dana kuha svoje delicije i pazi na unuke.


Ksenija Erker uz kćeri Hanu i Martinu Hegedušić

'Hana sad živi u petoj brzini, mjuzikl i show oduzimaju joj puno vremena pa trenutno stanuje sa mnom u Zagrebu, ali svako malo žuri u Varaždin gdje klinci idu u školu. No sve čovjek u životu preživi, preživjet će i ona ovaj pretrpani poslovni raspored. Sretna sam jako što se istaknula u onom što najbolje zna', kaže pjevačica koju narednih mjeseci očekuju nastupi s Verom Zimom i njihovim glazbeno-kazališnim projektom 'Nismo sve Karenjine', ali i sa Zoranom Mišolonginom s kojim je osmislila glazbeni Hommage Arsenu 'Takvim sjajem može sjati – susreti s Arsenom'. A kad je ljubav u pitanju, Ksenija se samo smiješi.

'Život je pun iznenađenja. Sad u šezdesetima imam više vremena za sve ono što nisam imala u tridesetima. Imam vremena biti mudrija, imam vremena za knjige koje nisam pročitala, za razgovore u kojima nisam bila dovoljno usredotočena... tko zna', kaže Erker zaključivši u šali da kako god bilo, 'nikad neće biti Karenjina'.


Ksenija u društvu kćeri Martine i Hane te bivšeg supruga Hrvoja Hegedušića od kojeg se
rastala prije tri godine


298379,364955,256184,257269