DOBA DUBOKE TIŠINE

Severina otkazala koncerte, evo što je razlog

18.10.2016 u 12:16

Bionic
Reading

Severina ponovno ima poteškoće s glasnicama, zbog čega je morala odgoditi neke svoje koncerte, o čemu je obavijestila svoje obožavatelje na Facebooku. Pjevačica je zbog 'zadebljanja glasnica' već imala problema te je bila na operaciji, i to prije devet godina

Kako je iza Severine naporan koncertni period, što se očito reflektiralo na njezine glasnice, bila je primorana uzeti pauzu od svih radnih obaveza. Kako doznajemo, pjevačici su liječnici savjetovali da miruje, ne priča glasno i još manje se dere.

Severina još uvijek razmišlja hoće li na za zahvat kako bi uklonila zdravstveni problem s kojim se nerijetko susreću mnogi profesionalni glazbenici, muku mučeći s elastičnošću glasnica, pa će se uskoro doznati je li joj odmor bio dovoljan. Posljednji nastup imala je u Zagrebu 15. listopada, a koncerte u Lešću i Slovenskim Konjicama koje je odgodila, održat će u nekom novom terminu.

Pjevačica je već operirala glasnice u listopadu 2007. godine u klinici na zagrebačkoj Šalati. Od zahvata se oporavljala tri tjedna, od čega je prva dva morala šutjeti. Zahvat na glasnicama je obavila prof. dr. sc. Santa Večerina Violić kod koje su operirani i brojni glazbenici poput Nine Badrić, Dražena Zečića, Ksenije Erker, Jole i mnogih drugih.