JENNIFER LOPEZ

Seksi plesom pokazala što misli o prevari bivšeg

18.10.2016 u 08:20

Bionic
Reading

Svoju vezu s mlađahnim plesačem Jennifer Lopez okončala je u kolovozu ove godine. I dok se ona time ne zamara, jer nije željela olako prijeći preko njegove nove prevare, Casper Smart na sve načine pokušava opet pridobiti njezino povjerenje. Jennifer Lopez, za razliku od njega, krenula je dalje - obnovila je prijateljstvo s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a svojim najnovijim videom, u kojoj latino pjevačica izvodi seksi ples, zagolicala je maštu milijunima muškaraca diljem svijeta

Da ju prekid s dečkom Beauom Casperom Smartom nije ni najmanje rastužio, Jennifer Lopez je dokazala objavivši video na svom  profilu na Instagramu, koji je snimila njezina prijateljica, a u kojem latino pjevačica na privatnom partyju izvodi seksi ples misleći da ju nitko ne gleda. Budući da je poznata po svojoj stražnjici, koju uvijek i svugdje rado ističe, nikoga nije ni začudilo to što na snimci Jennifer zanosno vrti bokovima.

When u dont know your friend is filming you... but happy you were smiling!! Love you @lorenridinger

Videozapis objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Seksi ples kada Jennifer Lopez misli da ju nitko ne gleda

Sa svojim mlađahnim dečkom, plesačem Casperom Lopez je prekinula još u kolovozu, iako su prve trzavice u njihovoj vezi krenule prije dvije godine. Prema pisanju časopisa People, Casper je već tada prevario pjevačicu, što je ona i doznala. Nakon toga obećao joj je da to više neće ponoviti, no čini se da se dane riječi nije držao. 29-godišnjak se sada trudi na sve načine ponovno pridobiti njezino povjerenje, no to mu izgleda ne uspijeva.

'Istina je da ju je varao, a sada kada je sve gotovo, moli ju da mu se vrati. Rekao joj je kako se promijenio i da je sada drugi čovjek, no Jennifer je vidjela snimku sa snimanja novog videa za Wisin u Meksiku, u kojem Casper pleše s profesionalnim plesačicama u bikiniju te baš i ne djeluje kao čovjek koji se kaje za ono što je napravio i koji se želi vratiti svojoj ljubavi', rekao je izvor blizak pjevačici za People.

Back at it!! #setlife #workflow #letsgetit

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez trenutno snima seriju 'Nijanse plave'

Casper Smart svim silama pokušava opet pridobiti Jennifer Lopez

Relaxing weekend in NC with the Bears! Now it's back to work.

Fotografiju objavljuje Beau Smart (@beaucaspersmart)


I dok se Casper trudi svim silama vratiti se pjevačici, ona se u međuvremenu pomirila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance Emmu i Maxa. Iako je trenutno njihov odnos poslovan te su snimili novu zajedničku pjesmu, nitko ne garantira da se ljubavne iskre između ovo dvoje latino pjevača ne bi mogle ponovno zapaliti.

Jennifer Lopez obnovila je suradnju s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem

#Repost @egt239 ・・・ My view from 35,000 feet. No glam. No filter. No worries. #motherlove @jlo

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

S bivšim suprugom ima blizance Emmu i Maxa

437444,444637,441627,440307