NE SKRIVA ZALJUBLJENOST

Opuštena i preplanula Sandra Perković uživa na plaži i u poljupcima

16.10.2016 u 14:20

Bionic
Reading

Naša zlatna olimpijka Sandra Perković uživa u društvu svog trenera i izabranika Edisa Elkasevića na romantičnom odmoru na egzotičnim Sejšelima

Dobro raspoložena i opuštena Sandra pobjegla je od jesenskog sivila na suncem okupane Sejšele te dane provodi u sunčanju i kupanju na bijelim pješčanim plažama ovog egzotičnog otočja smještenog u Indijskom oceanu.

Sandra je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s ljetovanja i romantičnim objavama otkrila koliko je zaljubljena.

"Nikada ne ljubiš dovoljno, ako ne ljubiš previse." ??????❤️

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


'Nikada ne ljubiš dovoljno, ako ne ljubiš previše', napisala je zlatna olimpijka ispod fotografije na kojoj nježno ljubi dečka u obraz na jednoj od prekrasnih plaža ovog rajskog otočja.

Preplanula sportašica otkrila je i da uživa u egzotičnim zalogajima, ali i da je spremna za malo partijanja sa svojim dragim.

Bon appetite ??

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


U crnoj majici, raspuštene kose i s make upom koji je naglasio njezin preplanuli ten Sandra je u društvu svog dragog krenula u večernji provod, a koliko joj odmor i zaljubljenost gode, najbolje se vidi na njezinom licu - jednostavno blista i nikad nije izgledala bolje.

Have a good night ???? #PartyTime #Dance #MohitoNight

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on