TO SE ZOVE LJUBAV

Rakitić ovo dopušta samo jednoj osobi na svijetu

15.10.2016 u 09:01

Bionic
Reading

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel svoju obiteljsku sreću rado dijele na društvenim mrežama, a u fokusu su najčešće njihove dvije princeze, trogodišnja Althea i mala Adara. Danas je naš reprezentativac i igrač Barcelone nakratko postao model u igraonici salona ljepote svoje starije kćeri koja je tati poželjela nalakirati nokte. Mama Raquel taj je prizor zabilježila kamerom, a onda to podijelila s oduševljenim obožavateljima na Instagramu

Nogometaš se nije previše bunio kad mu je kćerkica Althea predložila da mu nalakira nokte. Strpljivo je sjedio i s puno ljubavi gledao kako mu preslatka djevojčica rozim lakom ukrašava nokte desne ruke. Sretni tata nije skidao veliki osmijeh s lica dok ih je mama fotografirala s njihovom princezom, a kasnije su i on i Raquel fotografiju tog nježnog trenutka podijelili sa svojim fanovima na Instagramu.

Nogometaš Barcelone u braku je sa Španjolkom Raquel Mauri, a prva kćer Althea rodila im se 2013. U svibnju ove godine dobili su drugu kćer koju su nazvali Adara.