NOVA ZAVODLJIVOST

Fani Stipković: Kratki posjet Zagrebu i novi razlog za ponos

14.10.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Nekad manekenka, danas novinarka Fani Stipković s adresom u Španjolskoj ovaj tjedan boravi Zagrebu te je uz Anitu Dujić jučer prisustvovala otvaranju novog concept dućana u Ilici. Prije nekoliko dana Fani se na Instagramu pohvalila intervjuom na koji je jako ponosna. Ovaj put nije u pitanju nijedan slavni sportaš, već djevojka koja je prije deset godina proživjela veliku životnu kalvariju

Kod Fani Stipković sportaši više nisu u prvom planu, na red su došle žene. I to one koje iza sebe imaju zanimljivu životnu priču. Naime, nakon brojnih intervjua sa slavnim sportašima, prvenstveno nogometašima, Fani je nedavno snimila reportažu iz slovenskog mjesta Sevnica o mogućoj prvoj dami SAD-a Melaniji Trump. Nakon toga uslijedili su susret i intervju na koji je itekako ponosna, onaj s Nataschom Kampusch, djevojkom koja je prije deset godina uspjela pobjeći svom otmičaru nakon osam godina zatočeništva.

'Imala sam čast cijeli jedan dan biti u društvu hrabre mlade žene koja slavi svojih deset godina slobode. Bilo je potrebno puno hrabrosti za sve što je danas postigla', poručila je Fani ispod fotografije s Nataschom.

Ovih dana zgodna Korčulanka opet boravi u Zagrebu te je prisustvovala otvorenju novog concept dućana Doll22 u centru grada. Za tu priliku Fani se naoružala upečatljivim dekolteom jer što je žena danas bez prave doze seksepila, kao da poručuje svojim modnim stilom.