ROKERSKI PROVOD

Catherine Zeta-Jones i kći Carys: Šminka i Rolling Stonesi

11.10.2016 u 15:27

Bionic
Reading

Fotografije 16-godišnjeg Dylana Michaela i tri godine mlađe Carys Zeta rijetko se mogu vidjeti u javnosti. To možda ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o djeci slavnog bračnog para, glumaca Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa. Četveročlana obitelj proteklog vikenda otišla je na festival Desert Trip, na kojem su uživali u koncertima Rolling Stonesa i Boba Dylana. Sve to dokumentirala je sama velška glumica i objavila na svom profilu na Instagramu, a svatko tko je vidio fotografiju nje i kćeri nije mogao ne primijetiti njihovu sličnost

Kada na jednom mjestu, u tri dana, nastupe Rolling Stonesi, Bob Dylan Paul McCartney i Neil Young, dobar provod je zagarantiran. Ove svirke, a tko zna hoće li se ponoviti, održane su proteklog vikenda u sklopu festivala Desert Trip u Kaliforniji. Budući da je ovakav događaj jedan od onih koji se dogode samo jednom u životu, nije ni čudno da se za njega tražila karta više.

Stoga ga nisu htjeli propustiti ni neki poznati. Poput, primjerice, obitelji Douglas. Na svom profilu na Instagramu velška glumica Catherine Zeta-Jones pohvalila se obiteljskim izletom na koncert. Ona, suprug Michael Douglas i njihovo dvoje djece, kći Carys Zeta i sin Dylan Michael, spremno su pozirali za zajedničku fotografiju s propusnicama oko vrata. 'Uzbuđenje je na vrhuncu! Karte su spremne! Petak uvečer s Bobom Dylanom i Rolling Stonesima! Ne mogu disati od uzbuđenja', napisala je Catherine ispod obiteljske fotografije.

Obitelj je proteklog vikenda posjetila festival Desert Trip

Carys Zeta majčina je slika i prilika, a kao i svaka djevojčica, voli se uređivati i šminkati. Na fotografiji je vidljivo kako je Carys Zeta crnim tušem izvukla crtu na kapku da bi još više nalikovala na svoju majku.

Svoju djecu Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas uspijevali su dugo držati podalje od medija. Njihove fotografije objavljivane su rijetko, no danas očito Catherine ne može sakriti ponos i sreću kada pogleda svoje tinejdžere. Dylan Michael, 16-godišnjak, i 13-godišnja Carys Zeta s roditeljima su do 2009. godine živjeli na Bermudima. Godinu kasnije Douglasu je dijagnosticiran rak jezika, a Catherine je zbog toga proživjela stres koji ju je doveo do depresije. Kasnije je i javno progovorila o bipolarnom poremećaju s kojim se borila.

Do 2009. godine Catherine i Michael s djecom su živjeli na Bermudima

This says it all. Watching my son see his idols for the first time. Made this night for me. #TheRollingStones #DesertTrip

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Nije mogla odoljeti da ne snimi sina dok uživa u koncertu svojih idola

Zbog svega toga par je odlučio 2013. godine živjeti odvojeno, no nisu podnijeli papire za razvod. Godinu kasnije su se pomirili, a Douglas je rekao da su sada 'jači no ikada'. Uz sve što im se događalo, njihovom sinu Dylanu Michaelu dijagnosticirana je disleksija, stoga je bračni par odlučio živjeti u New Yorku kako bi on mogao pohađati specijaliziranu školu. Čini se da je sve to, ali i medijski interes, dovelo do toga da djecu drže podalje od javnosti.

At the show tonight with my darling daughter Carys. #DesertTrip

Fotografiju objavljuje Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Mamina kopija - Catherine Zeta Jones s 13-godišnjom Carys Zeta