PRINOVA NA PUTU

Vjenčali se Andreja Ćupor i Ognjen Vukojević

08.10.2016 u 22:22

  • +10

Vjenčanje Ognjena Vukojevića i Andreje Ćupor

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Dva mjeseca prije rođenja prvog djeteta, bivša Miss Hrvatske Andeja Ćupor i nogometaš Ognjen Vukojević ove subote izmijenili su bračne zavjete

Nakon tajnih i dugotrajnih priprema vjenčanja, bivša misica i nogometaš okrunili su svoju ljubav u zagrebačkoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja uz rodbinu i mnogobrojne prijatelje poput Ognjenovih nogometnih kolega Eduarda Da Silve i Darija Srne u društvu supruga.

Za najljepši dan u životu Andreja je odabrala bijelu vjenčanicu A-kroja s mnoštvom izvezenih detalja koju je upotpunila velom čipkastog poruba. Raskošna vjenčanica uspjela je u potpunosti prekriti visoki stadij trudnoće ove bivše misice.

Po pitanju frizure, Andreja se odlučila za raspuštenu, valovitu kosu, dok je make-up naglasio njezin prirodan trudnički sjaj.

U lipnju ove godine, doznalo se kako je Andreja Ćupor trudna, a Vukojević je tada za Story rekao: 'Istina je, naša je dugogodišnja ljubav okrunjena zarukama i djetetom koje bi na svijet trebalo stići na moj rođendan u prosincu. Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju.'