OD FIRENZE DO MOSKVE

Naše poznate voditeljice u bijelom svijetu

07.10.2016 u 20:24

Bionic
Reading

Prije mjesec dana Doris Pinčić Rogoznica upoznala je ljepote Grčke, a ovih dana sa suprugom se uputila u Italiju u obilazak najljepših talijanskih gradova. Antonija Blaće uputila se nešto sjevernije - u Rusiju. Prije nekoliko dana slavila je 37. rođendan, a putovanje u Moskvu mogao bi biti rođendanski poklon njezinog supruga Hrvoja Brlečića

'Svijet je poput knjige. Oni koji ne putuju pročitali su samo jednu stranicu', rekao je jednom sv. Augustin. Ne znamo znaju li voditeljice Antonija Blaće i Doris Pinčić Rogoznica za tu izreku, no poznate Dalmatinke i kolegice zasigurno vole putovanja. Naime, obje su se proteklog tjedna otisnule na put, ali u suprotnom smjeru. Blaće se na Instagramu pohvalila fotografijom iz hladne Moskve, dok je Doris na istom mjestu poslala pozdrav iz Italije.

Nakon Krete i Santorinija, koje je posjetila prije mjesec dana, lijepa Zadranka se odlučila za romantičniju varijantu putovanja u ranu jesen. Sa suprugom je zasad obišla Bolognu i Firenzu, a supružnici će zasigurno obići cijelu Toskanu koja je posljednjih mjeseci, kad su poznati Hrvati u pitanju, jako u modi.

Mladi ljudi na starom mostu ?? #bellaitalia #daysecond #firenza #pontevecchio

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Feeling sooooo small #moscow

A photo posted by Antonija Blaće (@antonijablace) on