NOVI DETALJI VEZE

Jaggerova balerina mnoge je šokirala svojom odlukom

06.10.2016 u 21:54

Bionic
Reading

Jedna od najambicioznijih balerina Američkog baletnog teatra, 30-godišnja Melanie Hamrick u prosincu će roditi svoje prvo dijete. Tata je 73-godidšnji Mick Jagger, zbog kojeg je zgodna Njujorčanka odlučila staviti u drugi plan balet, koji pleše od treće godine i kojem je sve bilo podređeno u njezinom životu. Svi su bili u čudu jer joj se trudnoća dogodila kad je u svojoj profesiji bila na vrhuncu

Melanie Hamrick (30) bila je članica jedne od najvećih plesnih skupina na svijetu, nastupala u 'Labuđem jezeru' u prestižnom Metropolitan Opera Houseu, magazin W hvalio je njezinu gracioznost i ljepotu, sve je išlo ka vrhuncu, a onda joj se dogodio Mick Jagger te trudnoća. Naime, svi su ostali u čudu kad je ambiciozna Njujorčanka odlučila zapostaviti karijeru koja joj je dotad bila najvažnija. Melanie pleše balet od svoje treće godine, sve je u svom životu podredila plesu, njezina sestra je balerina, a to je bio i njezin bivši dečko. Danas je u sedmom mjesecu trudnoće, a na svom Instagramu ne krije da će uskoro postati mama. Jagger za čestitke zbog osmog djeteta ne zahvaljuje jer se novom potomku nije nadao, a ponajmanje ga planirao.

No Melanie se djetetu veseli iako se zbog njega trebala odreći onog što najviše voli, a i nakon njegovog rođenja teško da će se vratiti u prvu postavu Američkog baletnog teatra.

Summer Days ☀️??☀️?? #beach #summerdays #dogsofinstagram

A photo posted by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

 

U dvije godine tajne veze Melanie i Jagger viđali su se rijetko, tek kad bi on bio u New Yorku. Mick je inzistirao na neformalnoj vezi, no upoznao je roditelje svoje 43 godine mlađe djevojke i njezinom ocu, koji je veliki obožavatelj Stonesa, donosio je zanimljive poklone vezane uz glazbu.

A sve je počelo u Japanu u veljači 2014., kad su u isto vrijeme Američki baletni teatar i Stonesi bili na turneji. Balerine su pozvane u backstage i tako su se upoznali Mick i Melanie. Nakon jednog izlaska zaredala su se njihova druženja u Japanu. Samo mjesec dana nakon romanse na Istoku Jaggerova dugogodišnja partnerica, modna dizajnerica L'Wren Scott oduzela si je život. Njezini prijatelji tvrde kako je u depresiju potonula dijelom i zbog Mickove nevjere, osim zbog velikih novčanih problema.

Unatoč Mickovoj agoniji, on i Hamrick ostali su u kontaktu, a uskoro ju je pozvao u Zürich, u kojem je imao koncert s bendom. Melanie je otkazala svoj nastup objasnivši šefovima da je bolesna i požurila na avion za Europu. Nažalost, paparazzi su je snimili s Mickom na terasi švicarskog hotela, a šefovi u Američkom baletnom teatru kolutali su očima. Nakon povratka u SAD problemi na poslu pali su u drugi plan jer se suočila sa smrću oca koji je izgubio bitku s rakom. Mick joj je u tim trenucima bio podrška, zaredale su se večere, izlasci, ljetovanja, a on je bio široke ruke i ispunjavao novoj odabranici svaku želju - od odjeće do putovanja. U studenom 2015., kad se dogodio teroristički napad na Pariz, zajedno su bili ondje. Unatoč zaljubljenosti, Jagger nikad nije Melanie predstavio kao svoju djevojku. Ipak, njegovi bliski prijatelji govore kako joj je odlučio kupiti kuću i financijski osigurati nju i dijete.

'Svaki put kad smo zajedno kao da smo na medenom mjesecu', opisala je Hamrick prijateljicama kako je biti u ljubavi s Jaggerom.