NAKON LIJEČENJA OD ALKOHOLIZMA

Kći Michaela Jacksona ponovno doma, u Neverlandu

06.10.2016 u 11:43

Bionic
Reading

Nakon što joj je 2009. preminuo otac, kralj popa Michael Jackson, Paris se nikako nije mogla pomiriti s tom činjenicom. Zbog očeve smrti, ali i velikog interesa javnosti za nju i njezin život, prije tri godine mediji su se raspisali o tome kako se, danas 18-godišnjakinja, pokušala i ubiti. No čini se da je napokon sretna. Otkako je na liječenju anonimnih alkoholičara upoznala sedam godina starijeg Michaela Snoodyja, Paris napokon uživa u životu, a jučer je nakon dugo vremena posjetila i očev ranč - Neverland

'Bio je to tako dobar osjećaj ponovno biti doma, pa barem i nakratko', stoji ispod fotografije tipične raskošne američke kuće, a tek po natpisu složenom od cvijeća može se zaključiti da je riječ o Neverlandu - poznatom kalifornijskom ranču koji je 1988. kupio kralj popa Michael Jackson i na njemu izgradio svoj dom iz snova. Nakon dugo vremena Neverland je posjetila i 18-godišnja kći slavnog pjevača Paris Jackson koja je jednodnevni izlet dokumentirala i podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

felt so good to be home even for a little bit.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Paris Jackson ispod fotografije je napisala da je bio dobar osjećaj ponovno biti doma

he was posing so hard.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Fotografija s ljamom u mini zoološkom vrtu

Iako je na ranču provela tek jedan dan, Paris ga je iskoristila u potpunosti, posjetila je i životinje u malom zoološkom vrtu, a fotografirala se i s ljamom. S njom je u razgledavanju bio i njezin dečko Michael Snoody. Dvadesetpetogodišnji Michael, momak s ružičastom kosom, u njezin je život ušetao na prilično neobičan način i ne baš primjeren tako mladim ljudima. Naime, kako je Paris još u veljači na svom Instagramu napisala, ona i Snoody upoznali su se na liječenju anonimnih alkoholičara.

my new friends, Rickie, Survivor, and Kyle :)

A video posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

U Neverlandu je s dečkom hranila ljame

clarence & alabama

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Dečka Michaela Snoodyja upoznala je u veljači na sastanku anonimnih alkoholičara

a day in the life with myself and @michaelsnoddy ??????

A video posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Mjesec dana proveli su kampirajući

??

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on


Otkako su zajedno, većinu vremena provode putujući, pa su tako nedavno čak mjesec dana kampirali u Joshua Tree National Parku, a ljubav je čini se ozbiljna kada je odlučila povesti ga na mjesto uz koje ju vežu najljepše uspomene, one na oca Michaela Jacksona, koji je preminuo 2009. godine.