U PARU NA MJUZIKLU 'PACIJENTI'

Julijana Matanović: 'Ljubav mi znači sve!'

06.10.2016 u 11:32

Bionic
Reading

Sinoćnja premijera mjuzikla 'Pacijenti', održana u dvorani Vatroslav Lisinski, privukla je brojna poznata lica iz svijeta kazališta, glazbe i politike, a mnogi su u ovom događaju željeli uživati - u paru

Svečana premijera najiščekivanijeg mjuzikla 'Pacijenti', koja je bila rasprodana tjednima unaprijed, zaintrigirala je poznate Hrvate, a među njima su dominirali - parovi. U mjuziklu je uživalo i dvoje književnika i sveučilišnih profesora na Filozofskom fakultetu, Julijana Matanović i Pavao Pavličić

'Bilo je jako zabavno. Mjuzikl mi se svidio, a kad su gledatelji izlazili iz dvorane, bili su nasmiješeni i dobro raspoloženi, što je u današnjim vremenima lijepo vidjeti', kaže Julijana. Kada joj to privatne i poslovne veze dopuste, izaći će u kino, kazalište ili na kakav dobar koncert. Omiljenoj spisateljici, koja je zablistala u elegantnoj kreaciji, osmijeh ne silazi s lica, a zato je zaslužno lijepo životno razdoblje.

'Ljubav mi znači sve. Ona je temeljna imenica svih ljudskih odnosa', rekla je kratko.

U Lisinski je na premijeru došao i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša sa svojom dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Bojanom Maglaić. Uz svog dragog, koji je po dobrom starom običaju bio u odijelu i košulji, Bojana je blistala u zanimljivoj crvenoj haljini i trendi čizmama iznad koljena.

I glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković 'Pacijente' je gledao u pratnji svoje supruge, oftamologinje Sonje, a glumac Rene Bitorajac uživao je u društvu lijepe supruge Ane. Ležerno odjeveni i držeći se za ruke, rado su pozirali pred brojnim fotografskim objektivima.


Siniša Kovačević i supruga Andrijana na mjuzikl su poveli kćer Lauru


Doris Pinčić Rogoznica bila je u pratnji supruga Borisa


Među poznatim parovima bili su i Korana Gvozdić i Ivan Šarić