U DOBRU I ZLU

Andreja Ćupor i Ogi Vukojević: Spremni za vjenčanje!

04.10.2016 u 15:22

Bionic
Reading

Ove subote, dva mjeseca prije rođenja njihovog prvog djeteta, bračne zavjete izmijenit će bivša Miss Hrvatske i nogometaš i bivši nogometni reprezentativac. Pripreme za vjenčanje u punom su jeku, a unatoč visokom stupnju trudnoće, Andreja Ćupor ništa ne prepušta slučaju

Prije četiri godine okončali su svoju ljubavnu priču, no ostali su u dobrim odnosima, vjerojatno ni ne razmišljajući da bi se ljubavne iskre ponovno mogle zapaliti. 'Da, prekinuli smo, dalje više nije išlo. Razlog prekida ne želim otkriti, razlog nije niti bitan. Najvažnije je da smo ostali u dobrim odnosima', izjavljivao je tada bivši nogometni reprezentativac, nogometaš FK Austria Beča, Ognjen Vukojević.

Iako je tada tijekom dvogodišnje veze bilo govora o vjenčanju, do njega nije došlo. Bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor i Ognjen Vukojević krenuli su svaki svojim putem. Andreja se posvetila poslu, zaposlila u Hrvatskoj pošti kao Voditeljica odjela za tržišno komuniciranje, a Ognjen je nastavio nogometnu karijeru. Čini se da ih je slučajan susret podsjetio na to kako im je zajedno zapravo bilo dobro pa su ljubavnu priču ponovno započeli.

Početkom lipnja doznalo se kako je Andreja Ćupor trudna, a Vukojević je tada za Story rekao: 'Istina je, naša je dugogodišnja ljubav okrunjena zarukama i djetetom koje bi na svijet trebalo stići na moj rođendan u prosincu. Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju.'


U dvogodišnjoj vezi bili su od 2008. do 2010. godine

Prvo dijete 32-godišnjih Andreje i Ognjena trebalo bi se roditi u prosincu, a prije proširenja male obitelji ove će subote razmijeniti i bračne zavjete. O detaljima, poput toga gdje će se održati vjenčanje ili čiju će vjenčanicu Andreja nositi, ne zna se, no, kako doznajemo od izvora bliskih paru, bivša Miss Hrvatske ništa ne propušta slučaju i brine o svakom detalju svog vjenčanja.

Ni visok stupanj trudnoće ne ometa je u pripremama. Kada smo je kontaktirali, nije željela puno govoriti o detaljima trudnoće i vjenčanja. Rekla je samo kako se osjeća odlično te kako se trudi poslušati savjet većine da iskoristi svaki trenutak da se naspava.