NOVI POČETAK

Novo iznenađenje Borne Rajić - promijenila prezime!

30.09.2016 u 14:42

Bionic
Reading

Borna Rajić danas je na svom profilu na Facebooku otkrila jednu važnu novost - nakon punih dvadeset godina odlučila je kako prezime Rajić postaje njezina prošlost. Zanimljivo je kako nije uzela ni majčino prezime Banović, ni očevo Marić

Deset godina nakon razvoda od Luke Rajića 2006. Borna Rajić odlučila je promijeniti svoje prezime. Naime, danas je na društvenim mrežama objavila dokument kojim demonstrira kako se od sada preziva - Kotromanić.  Kao jedan od hashtagova Borna je stavila #bluebood (plava krv) aludirajući možda na vladarsku dinastiju u srednjovjekovnoj Bosni.

Intrigantno je kako to nije prezime ni njezina oca koji se preziva Marić, ali ni djevojačko prezime majke Banović koje je donedavno koristila na društvenim mrežama. Kako je nedavno ispričala, Borna je odrastala uz baku i djeda s majčine strane koji su je odgojili, no njihovo prezime ipak nije uzela. Ostaje pitanje zbog čega se Borna odlučila za prezime Kotromanić i tko je iz obitelji to prezime nosio.

Iz izvora bliskih Borni doznajemo da je novo prezime Kotromanićodabrala sama što je, kako kažu, u skladu s njenom životnom filozofijom'biti u svemu svoja' pa tako i u odabiru prezimena.

Djetinjstvo je Borni bilježila emocionalna distanciranost od roditelja s kojima se trudila, ali nikad nije uspjela ostvariti veliku bliskost. A to je ostavilo velik pečat u njezinu pogledu na život.


'Kroz život sam od najranije dobi osjećala veliku bol, bol odbačenog djeteta koje nikad nije osjetilo istinsku roditeljsku ljubav. Uvijek sam se pokušavala opravdati i zaslužiti ono što dobivam. Moj program u glavi bio je da nisam ništa zaslužila, dok je program, primjerice, moje djece od samog rođenja da su vrijedni bezuvjetne majčinske ljubavi. Ponekad se i sami pitaju kako su sva četvorica tako vesela i samopouzdana djeca, zato što sam im ja usadila takav program od početka. Meni to nitko nije dao i ja sam dugo išla kroz život u grču. Nisam se opustila ni u braku s Lukom', izjavila je Borna u ožujku za Nacional.