MIŠO I LIDIJA KOVAČ

Zajedno sretni i nakon 18 godina uspona i padova

30.09.2016 u 14:40

Bionic
Reading

U povodu 950 godina prvog spomena grada Šibenika i Dana grada Svetog Mihovila u Šibeniku je održan veliki koncert Miše Mate Kovača (75) koji je kao i mnogo puta dosad zapalio publiku starim hitovima. Uz Mišu je bila i supruga Lidija (42) s kojom ljubav traje već 18 godina

Kako to uvijek biva kad je Mišo Kovač u pitanju, tisuće ljudi u njegovu rodnom gradu sinoć su pjevale uglas. Okupio je Mišo Šibenčane svih dobnih skupina, a prije samog koncerta susreo se sa svojim malim obožavateljem, desetogodišnjim slijepim dječakom Matom Bralićem kojem je obećao kupnju računala za slijepe kako bi mogao lakše učiti.

Uz šibenskog pjevača bila je jučer i njegova 33 godine mlađa supruga Lidija s kojom je punih 18 godina, od toga 15 godina u braku. Zahvaljujući njoj, naglašavao je uvijek poznati Šibenčanin, našao je snagu nastaviti dalje živjeti nakon velike obiteljske tragedije početkom devedesetih. Koliko mu znači, dovoljno govori i njegova izjava da bi se, kad bi bilo potrebno, zbog Lidije i glazbe odrekao.

'Samo Lidiji mogu zahvaliti da sam sve prebrodio. Uvijek je bila uz mene, davala mi snagu za dalje. Uz nju svakog dana imam razloga za smijeh', rekao je jednom Mišo.


Mišo i Lidija Kovač