MADPAX CURE

Bojana Gregorić Vejzović o djeci, modi i braku

30.09.2016 u 10:29

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović i njezina šestogodišnja kći Zoe pokazale su kako izgleda zagrebački chic. Modno usklađene u svijetlim i plavim tonovima, ulice su osvojile trendi trodimenzionalnim modnim dodatkom koji je oduševio brojne svjetske zvijezde i njihove podmlatke - ruksacima. Riječ je o brendu koji nosi naziv prema imenima sinova svježe razvedenog holivudskog glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta

'Kad me kći, na putu do vrtića, pouči trendovima. Upozorite me slobodno kad u kopiranju prijeđem mjeru', napisala je Bojana simpatičan status na Instagramu pored fotografije koju je objavila, a na kojoj ona i kćerka Zoe nose trendi ruksake.

Mama i kći nose ruksake jednog od najpopularnijih brendova u svijetu, MadPaxa, koji je inačica imena Madoxxa i Paxa, dvojice sinova slavnih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta. Poput Bojane, i drugi su slavni roditelji ljubitelji tog modnog dodatka, poput Willa Smitha, Hugha Jackmana, Naomi Watts i Heidi Klum, čiji se klinci ne odvajaju od svojih primjeraka.

'Zoe je prepoznala cool ruksak i odabrala ga, ali se i nadovezala, odnosno naredila da bi bilo super da imamo iste torbe', smije se lijepa glumica. Dok je suprug Enes najveći, kako kaže, i potpuno neobjektivan obožavatelj svih njezinih izdanja, djeca - kći Zoe i 10-godišnji sin Raul - znaju biti poprilično kritički nastrojena.

Dotičući se holivudskog glumačkog para i njihovog razvoda te navodnih loših odgojnih mjera Brada Pitta koji su doveli do njihovog razlaza, Bojana je komentirala kako ona i suprug djeci postavljaju granice za njihovo dobro.

'Kad je dvoje ljudi dug niz godina zajedno, postoji za to sigurno dobar i lijep razlog. Tako da uvijek navijam za očuvanje veze ili braka, pogotovo kada su djeca posrijedi. A opet, ako su razmirice toliko nepremostive, gore je i za klince i za partnere da provode život trpeći i u stanju tihe, prešutne netrpeljivosti', kaže glumica.