PRVA FOTOGRAFIJA

Antonia Šerić o prvim danima majčinstva i svojoj Luni

28.09.2016 u 15:21

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Pavel i magistra restauracije Antonia Matković Šerić, prije sedam je dana u Zagrebu rodila djevojčicu. Samo za tportal otkrila je kako su se, kao novopečeni roditelji, ona i suprug Aljoša Šerić snašli u novoj ulozi te kako provode vrijeme sa svojom princezom Lunom

'Stigle smo kući u ponedjeljak, roditelji nam kuhaju, a mi uživamo. Još ne vjerujemo da imamo malenu slatkoću doma. Najviše uživamo u troje na sofi, kada spava na nama i radi smiješne izraze lica', rekla je za tportal magistra restauracije i pjevačica grupe Pavel, Antonia Matković Šerić, koja je 21. rujna u Kliničkom bolničkom centru Sestara Milosrdnica, nekoliko dana prije predviđenog termina, rodila djevojčicu.

'Rodila sam u Vinogradskoj i zahvalna sam osoblju za sve. Sve je prošlo u najboljem redu', priznala nam je Antonija, koja je sa suprugom, glazbenikom i odvjetnikom Aljošom Šerićem, svojoj princezi nadjenula ime Luna. To ime, kako je rekla, odabrali su slučajno. Nabrajajući razna ženska imena, Luna im se odmah svidjela. Soba za princezu bila je uređena već prije tri mjeseca, a poseban detalj njezino je ime napisano unutar nacrtanog oblaka.

#moonandstars #wallpaint #waltograph #nurserydecor #babyluna ❤

Fotografiju objavljuje Antonia Matkovic (@matkovicantonia)

Lunina soba bila je spremna tri mjeseca prije njezina rođenja

?? l o v e ❤

Fotografiju objavljuje Antonia Matkovic (@matkovicantonia)

Prvu fotografiju malene Lune ponosna je majka objavila na svom Instagram profilu


445521,444214,434613,432949