O UDAJI I DJECI

Jelena Rozga umirila uznemirene dušobrižnike

27.09.2016 u 20:16

Bionic
Reading

Pjevačici Jeleni Rozgi dežurni dušobrižnici godinama su pokušavali pronaći dečka, a otkad je sreću pronašla sama u zagrljaju Stjepana Hausera, počeli su se brinuti o braku i majčinstvu. Hauserovo priznanjem da ne želi ženiti Jelenu, čini se nju ni najmanje ne brine, a ima i umirujuće riječi za dežurne dušobrižnike

Jelena Rozga i Stjepan Hauser svoju zaljubljenost ne kriju, no pomutnju je izazvao Stjepan izjavom za srpski Blic da Jelenu ne planira voditi do oltara.

No Jelena nije ni najmanje uznemirena tim otkrićem jer zajednički je stav da im papir nije važan, a Jelena nerijetko ističe da joj nije primarna želja postati gospođa Hauser.

U razgovoru za RTL televiziju Jelena je rekla da se i nakon godinu i tri mjeseca veze njih dvoje vesele svakoj zajedničkoj minuti jer su zbog prezaposlenosti često razdvojeni.

'Vikendi su mi ispunjeni do kraja godine. Stjepan dolazi za 20 dana, on je u Južnoj Americi, ali mobiteli su tu, to me spašava', otkrila je Jelena RTL-u.

A kako od svadbe, kako sada stvari stoje, neće biti ništa, Jelena se sve češće suočava s pitanjima o majčinstvu pa dežurnim dušobrižnicima poručuje: 'Bit će, bit će, polako... Nemojte mi presing stvarati!'