OTAC SRETAN I 'OPASAN'

Glumica Petra Cicvarić rodila Koranu Gvozdić

26.09.2016 u 20:15

Bionic
Reading

Osječka glumica s karlovačkom adresom Petra Cicvarić rodila je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh djevojčicu Koranu, a radosnu vijest objavio je na Facebooku ponosni tata Peđa Gvozdić

'Rodila se Korana! Ljepotica je predivna na mamu', objavio je karlovački glumac. Iako su Petra i Peđa spol djeteta željeli doznati tek po rođenju, ponosni tata imao je spremnu poruku za slučaj kćeri.

'Da, sada imam dvije predivnoće, ali imam i pušku, lopatu i dobar alibi. ;)', napiso je Peđa na svom Facebooku, a imao je poruke i za svoje 'predivnoće': 'Princezice, cijeli svijet je tvoj. Moja RnR trudnice, najjača si. Iron lady.'

Lijepu osječku glumicu gledatelji su imali prilike upoznali u televizijskim serijama 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova'.

Svog partnera Peđu Gvozdića upoznala je u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu, u kojem je prije godinu dana dobila stalni angažman.

Petra je tportalu nedavno otkrila da nakon rođenja planiraju i vjenčanje.

Peđa Gvozdić magistrirao je glumu i lutkarstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a osim glume bavi se režijom i svira bas gitaru u karlovačkom rock sastavu.