ODMOR U ZAGREBU

Nakon važne odluke: Karlovićeva sreća uz Jade Valentinu

27.09.2016 u 06:59

Bionic
Reading

Je li odluku da ponovno zaigra za hrvatsku reprezentaciju Davis Cupa donio na nagovor svoje supruge Alsi, nije poznato, no nju su pozdravili s veseljem teniski obožavatelji. Dok je razmišljao o pristanku, poznati Div sa Šalate, iskoristio je da se s kćerkicom prošeta svojim rodnim gradom te da se vrati u djetinjstvo ljuljajući se na velikoj ljuljački u jednom od zagrebačkih parkova. I sve to za ljubav svoje petogodišnje Jade Valentine

Nakon što je nova teška ozljeda 19-godišnjeg Bornu Ćorića udaljila od nastupa u finalu Davis Cupa, izbornik Željko Krajan nije imao druge nego uputiti poziv Divu sa Šalate.

Tenisač Ivo Karlović u rodnom je Zagrebu nekoliko dana donosio odluku hoće li se vratiti u hrvatsku reprezentaciju i igrati na finalu Davis Cupa, a u donošenju odluke, koja je razveselila sve teniske navijače, najviše mu je pomogla njegova supruga Alsi i kćerkica Jade Valentina. Fotografije s kćeri u šetnji te na ljuljački u parku objavio je na Instagramu.

Sunday

Fotografiju objavljuje big daddy karlo (@ivokarlovic)

Povratak u djetinjstvo

Šetnja oca i kćeri zagrebačkim ulicama

Iako većinu godine žive u Americi, Ivo Karlović trudi se da svako toliko dovede Jade Valentinu na druženje kod bake i djeda u rodni Zagreb.