SVE JOJ IDE

Dan za pamćenje Maje Lene: Titula magistre i prsten na ruci

26.09.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno proslavila 25. rođendan na Korčuli, novinarka i voditeljica Maja Lena Lopatny stigla je u Zagreb kako bi na Fakultetu političkih znanosti obranila diplomski rad. Na svom Facebooku objavila je fotografiju ispred zgrade fakulteta, na kojem ponosna magistra novinarstva pozira s buketima cvijeća

'Sretna sam i zadovoljna. Što reći? Postala sam magistra novinarstva, rad sam obranila s odličnim, a najvažnije mi je da je sa mnom bila moja obitelj i najbliži prijatelji. Dobila sam puno prekrasnih buketa, a od mame prekrasan prsten', rekla je za tportal Maja Lena Lopatny povodom obrane diplomskog rada na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Kako je rekla, nakon promocije se s najbližima uputila na piće, a prava fešta čeka ih kada bude i službena promocija. Podsjetimo, 11. rujna na Korčuli je proslavila i svoj 25. rođendan. S njom je tada bio i tajanstveni muškarac, s kojim je u vezi.


25. rođendan Maja Lena je proslavila na Korčuli


Ispred Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu

'Stvarno sam jako sretna trenutačno, no ne bih voljela govoriti o svom dečku. Reći ću vam samo da mi on znači jako puno u životu, ali budući da nije javna osoba, nemam potrebe govoriti tko je on. Ako dođe do svadbe, znat ćete o kome se radi, ovako ne', rekla je nedavno za tportal novinarka i voditeljica Maja Lena Lopatny.