ŽENSTVENE U ČIPKI

Tajna haljine koja je očarala predsjednicu i voditeljice

26.09.2016 u 15:32

Bionic
Reading

Nerijetko se dogodi da slavne Hrvatice imaju isti ukus pa odjenu identičnu kreaciju u različitim prigodama. Ženstvenu čipkastu haljinu boje leda modnog dvojca ELFS odabrale su predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali i voditeljice Edita Misirić Vrkljan i Ecija Ivušić. Bez sumnje, sve tri dame su u toj kreaciji, koja je istaknula njihove figure, ostavile zapažen dojam na mjestima na kojima su se pojavile

Haljinu boje leda modnog dvojca ELFS, koju je Kolinda Grabar Kitarović odjenula za Opću skupštinu UN-a u New Yorku prije nekoliko dana, voditeljica Ecija Ivušić nosila je još prije šest mjeseci na reviji ELFS-a kojom se predstavljala ljetna kolekcija.
 
'Naravno da mi laska što imamo sličan ukus jer se naša predsjednica među aktualnim svjetskim političarkama definitivno ističe svojom pojavom. Politika je složena i nefavorizirajuća arena za žene jer je tipično muški teritorij, ali naša predsjednica pokazuje da se apsolutno dobro snalazi. Ne mora zamaskirati svoju ženstvenost i spolnost sakoima, može biti šarmantna liderica s jasnim modnim stilom, što ona po mom mišljenju uspješno radi kada nosi kreacije ELFS-a, ima modernu frizuru te ruši sve predrasude', ističe Ecija.

Haljinu je nosila samo jednom.'Nećete vjerovati, nekoliko dana prije nego ju je predsjednica aktualizirala svojim pojavljivanjem gledala sam je u ormaru i razmišljala kako jedva čekam da još malo zahladi da je ponovno mogu obući', izjavila je lijepa voditeljica, dodavši da je dogovorila nekoliko lijepih projekata koji će joj, kaže, zauzeti dobar dio vremena u prvoj polovici iduće godine, tako da će joj tempo biti žestok.

'Na privatnom planu sam se odlučila nagraditi i proslaviti 30. rođendan lijepim putovanjem. Dvadesete ispraćam za točno tjedan dana i veselim se novoj okrugloj brojci', rekla nam je Ecija. Kad je riječ o ljubavi, sama je, ali nije nesretna. Sigurna je, kaže, da je prave stvari tek čekaju.


Ecija je prva nosila ELFS-ovu haljinu još u ožujku ove godine

RTL-ova voditeljica Edita MisirićVrkljan istu čipkastu haljinu nosila je nakon Ecije, ljetos, i to - na ekranu.

'Dogodilo se to da je naša stilistica donijela tu haljinu krajem srpnja te sam je imala u emisiji 'Sve u šest'. Igrom slučaja za nju sam dobila jako puno pohvala i pozitivnih komentara pa smo se te kreacije sjetili kad su eksplodirali mediji nakon što ju je predsjednica nosila u New Yorku. Napravili smo zgodnu fotomontažu, objavili na Facebooku emisije i to nam je jedna od najlajkanijih fotografija', rekla nam je Edita, koja je jučer proslavila prvih tri mjeseca braka sa suprugom Javorom.
 


Modni dvojac ELFS kaže da su sretni što njihove haljine nose različiti tipovi žena, svaka na svoj način. 'Nikada niti jedna od poznatih dama nema problem s time da nosi istu haljinu kao netko drugi, niti ikad pitaju je li već netko prije kupio istu haljinu. To zanima samo maturantice koje ne žele da se netko iz njihovog razreda pojavi u istoj kreaciji', kaže Aleksandar Šekuljica, polovica ELFS-a.


Svim trima damama ELFS-ova haljina odlično pristaje