HARPER'S BAZAAR PARTY

Martina Todorić i Iva Majoli partijale u društvu Kim Kardashian

12.09.2016 u 20:14

Bionic
Reading

Brojne svjetske zvijezde pohodile su veliki Harper's Bazaar party 'ICONS by Carine Roitfeld' u njujorškom hotelu Plaza, a u društvu slavnih ljepotica poput Adriane Lime, Heidi Klum, Doutzen Kroes, Paris Hilton te svugdje prisutne Kim Kardashian bile su i tri poznate Hrvatice - Iva Majoli, Martina Todorić te Jasmina Bagarić. Na Instagramu su se Iva i Jasmina pohvalile fotografijama s njujorškog tjedna mode i partyja na kojem su se družile s nekadašnjim američkim modelom i glumicom Carol Alt

Da New York nikad ne spava, uvjerile su se po tko zna koji put prijateljice Iva Majoli, Jasmina Bagarić i Martina Todorić otkrivši na Instagramu da i one u Velikoj Jabuci, zahvaljujući brojnim zabavama i događajima posljednjih dana, malo spavaju.

Naime, poznate Hrvatice proteklog su vikenda u New Yorku imale ispunjen raspored. Uz obilazak grada, fotografiranja ispred stana Carrie Bradshaw gdje se snimala serija 'Seks i grad', modnih revija na njujorškom tjednu mode i meča Wawrinke i Đokovića koji su pogledale na US Openu, Majoli, Todorić i Bagarić zabavljale su se i na prestižnom modnom partyju u njujorškom hotelu Plaza.

Riječ je o zabavi u organizaciji časopisa Harper's Bazaar 'ICONS by Carine Roitfeld' na kojem su među mnogobrojnim uzvanicima uz žene obitelji Kardashian bile i Heidi Klum, Adriana Lima, Paris Hilton i mnoge druge ljepotice iz svijeta mode. Iva Majoli i Jasmina Bagarić na Instagramu su pak otkrile kako su se u Plazi družile s nekadašnjim slavnim američkim modelom i glumicom Carol Alt, no njihov nezaboravan provod u New Yorku mogu vidjeti samo njihovi prijatelji na Instagramu.


Glumica i nekadašnji model Carol Alt na zabavi se družila s Ivom, Martinom i Jasminom



Iva Majoli

Cropix
Jasmina Bagarić


Martina Todorić u New York je otputovala bez supruga

423491,441394,428780,422720