SLAVLJE UNATOČ REZULTATU

Anica Kovač - glavna zvijezda Bandićeva stožera

12.09.2016 u 12:46

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u svom stožeru sinoć je zasigurno imao najbrojniju i najljepšu žensku podršku, a uz njega je bila i bivša misica Anica Kovač. Upečatljivom pojavom u crvenom pažnju je privlačila i književnica Milana Vuković Runjić

Ni sve zgodne žene u stožeru koje su sinoć navijale za Milana Bandića sreću mu nisu donijele jer je jutro dočekao s tek dva osvojena mandata. Glavna zvijezda među njima zasigurno je bila bivša misica Anica Kovač zablistavši u ženstvenoj plavoj haljini od čipke koju je posebno odabrala za tu prigodu. Naime, poznato je koliko gospođa Kovač voli sportski look, tako da je njezina elegantna pojava u haljini sinoć bila mali izuzetak.

Da su Anica i Milan dobri privatno, potvrdio je njezin dolazak na veliko rođendansko slavlje zagrebačkog gradonačelnika u studenom prošle godine, stoga njezina podrška sinoć nije bila veliko iznenađenje.

U Bandićevu timu bila je i književnica Milana Vuković Runjić koja je za izbornu noć mislila strastveno i odabrala crvenu haljinu. Posljednje tri godine Bandićeva je vjerna suradnica, a sve zbog empatije koju je zagrebački gradonačelnik pokazao prilikom pokušaja deložacije njezine knjižare iz prostora KIC-a u zagrebačkoj Teslinoj ulici.

'U krvavoj bitci koju sam vodila za spas knjižare i u kojoj su me predstavnici druge strane bacali na cestu, pokazao se senzibilitet Milana Bandića',