KRAJ BRAKA

Igor i Amra Peternel: Razvod nakon 20 godina ljubavi

09.09.2016 u 11:36

Bionic
Reading

Kako doznajemo iz izvora bliskih supružnicima, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel i članica uprave za međunarodne odnose i marketing nogometnog kluba Dinamo Amra Peternel rastaju se nakon dvadeset zajedničkih godina. Oni u razgovoru za tportal vijest nisu željeli potvrditi, ali ni demantirati

Ljubavna priča Igora i Amre Peternel traje više od dva desetljeća, no kako doznajemo, donedavno skladan brak potpredsjednika HHO-a i bliske suradnice Zdravka Mamića u Dinamu uskoro će biti okončan.

Na upite tportala o razvodu Amra Peternel nije imala komentara, kao ni njezin suprug dodavši kako ne zna koga bi ta tema mogla zanimati. Amra i Igor u braku su dobili 14-godišnju kćer Lauru s kojom nerijetko objavljuju fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama.

Članica uprave za međunarodne odnose i marketing nogometnog kluba Dinamo Amra Peternel na svom je facebook-profilu skinula sve fotografije s Igorom, no Igor Peternel zasad se nije poveo primjerom svoje supruge. Amra Peternel već je 15 godina vjerna suradnica predsjednika Dinama Zdravka Mamića, a nedavno se odvažila i na novi biznis - u centru grada otvorila je svoju cvjetnu galeriju.

A photo posted by Igor Peternel (@igorpeternel) on