POGAN RJEČNIK NA FEJSU

Radeljak izvrijeđao Severinu i Hrgu, čime su mu se zamjerile?

07.09.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Mnoge osobe iz političkog života našle su se u fokusu Josipa Radeljaka na njegovu profilu na Facebooku, na kojem se kritike na njihovu adresu redaju svakodnevno, no posljednjih dana Radeljak nije prestajao s opaskama na račun Severine i novinarke RTL televizije Mirjane Hrge. Razlozi su različiti, a postovi vrlo uvredljivi. Ni Severina ni Mirjana Hrga na upite tportala nisu htjele komentirati Dikanove izjave odlučivši kako je ignoriranje, kad je verbalno naoštreni Radeljak u pitanju, najbolja opcija

Crni humor na račun hrvatskih političara svakodnevna je zabava Josipa Radeljaka Dikana na društvenim mrežama. No izgleda kako se nisu samo političari zamjerili Radeljaku već i dvije žene, i to iz sasvim različitih razloga. Prva se na Dikanovu repertoaru našla Severina, a povod je bilo njezino pojavljivanje na Danima Dioklecijana u ulozi carice Priske.

Sudeći po izrečenom u postu, Radeljak smatra kako joj ta čast nije smjela pripasti. A za sve je kriva predstava 'Glembajevi' u režiji Branka Brezovca koja je prije devet godina premijerno prikazana u HNK-u Ivana pl. Zajca u Rijeci, u vrijeme intendanture Mani Gotovac. U njoj je Severina glumila barunicu Castelli. Aluzije na smrt Ene Begović u toj kazališnoj predstavi sablaznile su Josipa Radeljaka zbog čega i danas zamjera Severini i mnogim drugima koji su tu predstavu stvarali. 

Severinin menadžer Tomica Petrović nije imao komentara na Dikanove uvredljive izjave o Severini, a ni Mirjana Hrga koja se također ovih dana, u povodu izbornih intervjua sa Zoranom Milanovićem i Milanom Bandićem, našla u fokusu Josipa Radeljaka Dikana. 

Hrgin novinarski stil očito nije po Radeljakovu ukusu. 'Treba je istjerati s TV-a, a bila bi mnogo prikladnija za glasnogovornicu nekog ruskog kolhoza !!' jedan je od njegovih komentara.