KRAJ LJUBAVI

Taylor Swift i Tom Hiddleston više nisu zajedno!

06.09.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Veza im nije trajala ni tri mjeseca, a ubrzo se obistinila ona stara poslovica - kako došlo, tako prošlo. Posljednjih dana sve su glasnija postala šuškanja kako je ljubavna veza Taylor Swift i Toma Hiddlestona u krizi pa nikog nisu iznenadile naslovnice svjetskih medija u kojima je potvrđeno da je i okončana

Njihova ljubavna veza započela je poprilično javno, što inače nije običaj za svjetski poznate zvijezde. Bez imalo skrivanja prošetali su se zagrljeni pješčanom plažom na kojoj nije bilo nikoga, no, naravno, našao se tamo baš jedan paparazzo koji je to i ovjekovječio. Nakon samo par tjedana, Taylor Swift upoznala je svoje roditelje sa svojim novim odabranikom, glumcem Tomom Hiddlestonom, a onda je on to isto napravio, upoznao je sa svojom majkom i obitelji.

Potom su proslavili s poznatim prijateljima američki Dan nezavisnosti, pozirali za fotografije kao da se radi o poziranju za naslovnice časopisa, a ne za privatne albume, a onda se sve lagano stišalo. U principu od tog velikog slavlja u javnosti ih se baš i nije viđalo, a sve su postala glasnija šuškanja kako im je veza na klimavim nogama.


Taylor Swift i Tom Hiddleston, Blake Lively i Ryan Reynolds, Britany Maack sa suprugom

Prema pisanjima američkih medija, Taylor Swift sve više je više sumnjala kako Hiddleston nije s njom iz pravih i iskrenih razloga već da ju koristi kako bi postao što slavniji i u Americi. Hiddleston je inzistirao na tome da se njih dvoje kao par pojavljuju na svim javnim događanjima, no Taylor se to, čini se, nije svidjelo. Posljednje što je tražio od nje je da mu bude pratnja na skorašnjoj dodjeli nagrada Emmy. Poznato je kako Tom Hiddleston pikira na to da zamijeni Daniela Craiga u novom nastavku Jamesa Bonda pa je vjerojatno smatrao kako mu dodatan publicitet ne bi mogao naškoditi.


Taylor Swift i Tom Hiddleston zajedno su proslavili i Dan nezavisnosti

S druge strane Taylor Swift je izrazito samostalna, ali i megapopularna, stoga joj ne trebaju nikakve dodatne promocije za dodatnu popularnost. Zato i ne čudi da joj smeta inzistiranje partnera na stvarima koje inače ne radi. Hiddlestonu je smetalo i to što se morao držati one kud Swift okom, tud on skokom.

Sve to očito je ubrzalo kraj ove ljubavne priče koja, kako je brzo započela, još je brže i završila. Hoće li se prekid razvlačiti po medijima, odnosno hoće li se kao i nakon prekida s DJ-jem Calvinom Harrisom na vidjelo izaći i sav prljavi veš, doznat će se uskoro.